Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Карлеуша открила због чега не наступа на овогодишјем ПРАЈДУ: "Одлуку су донели ИСКЉУЧИВО ОНИ" (ФОТО)

Јавно се обратила и послала важну поруку

1631879478_jk.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Сутра ће се у Београду одржати “Парада поноса”, а кума исте ће ове године бити певачица Наташа Беквалац која није скривала срећу због тога.

Ипак, многи су се запитали због чега се на овом догађају неће наћи њена колегиница Јелена Карлеуша која је позната као велики борац за права ЛГБТ популације.

Јелена се сада огласила на свом профилу на Инстаграму и јасно рекла шта мисли о томе.

– Због многобројних питања зашто не наступам на сутрашњем Прајду, желим да поручим свима да су ту одлуку донели искључиво организатори Прајда – започела је она у свом сторију.

– Тачније, они сматрају да ја нисам неко ко је за скоро три деценије рада допринео борби за права ЛГБТ заједнице на Балкану и да ми на сутрашњем Прајду није место. Молим све да не мисле да ја нисам желела да дам свој допринос и наступим у мом граду. Сваки мој концерт, свако моје јавно појављивање је јавна борба за ваша права, ЛГБТ заставе се скоро 27 година вијоре на сваком мом концерту, и кад је то било опасно, када сам због тога страдала, када то нико није смео а моје колумне и јавни иступи заувек су задали темељ борбе за равноправност на Балкану – писала је она даље.

– Као неко ко има многобројне геј фанове, као неко чији су најбољи пријатељи геј људи, желим да непоштовање од стране организатора према мени неће спречити моју борбу за праву ствар, а то је борба за људска права, слободе и равноправност. Оно што раде мени, ја нећу дозволити да раде вама – закључила је Јелена и објавила неколико својих фотографија са ЛГБТ заставама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas