· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

КАРМА је чудо! Израчунајте који је ваш кармички број и откријте своју БУДУЋНОСТ

Кармички број добија се комбиновањем бројева дана, месеца и године рођења

1615144039_Depositphotos_27250047_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Датум нашег рођења предодређује нам будућност, ма колико се томе опирали, посебно јер је то наша карма која нас прати кроз цео живот! Кармички број добија се комбиновањем бројева дана, месеца и године рођења, а открива много тога о судбини која нас је задесила, или ће се тек догодити у нашем будућем животу.

Како се рачуна број судбине
Потребно је помоножити дан, месец и годну рођења, а потом добијени број растављате на цифре које сабирате док не добијете једноцифрен број. На пример, ако сте рођени 23. јануара 1991. године, ваш кармички број је: 23*1*1991=45793, потом сабирате 4+5+7+9+3=28=2+8=10=1+0=1. Ваш кармички број је број 1.

Нумерологија је директно повезана са кармом. Да бисте израчунали број судбине, потребан је само датум рођења.

Прочитајте још: Олга је разговарала са духом МРТВЕ МАЈКЕ, а муж ју је волео до краја живота - Разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА

Јединица

Ови људи су позвани да помажу другим људима. Само на тај начин могу очистити карму и почети правилно да живе. Ако је ваш број 1, онда први приоритет треба да вам буде борба против себичности и љубоморе.

Двојка

Ови људи морају бити опрезни у комуникацији са другим људима. Чак и ако им се чини да су пронашли сродну душу којој могу веровати све, препоручује им се да неке тајне оставе за себе. У прошлом животу су више пута патили од оговарања.

Прочитајте још: У 15.год покушала је да изврши САМОУБИСТВО: Онда су уследила још 2 пута,а сада Лана има ПОРУКУ за све (ФОТО)

Тројка

У прошлом животу су често проналазили успех на штету других. Манипулисали су другима, чинили  да се осећају лоше. Сада је ваша судбина да исправите лошу карму и помогнете другима. Ако то не прихватите, у животу вас чека низ проблема.

Четири

Овај број указује на то да је њихова судбина свестрани развој. Можда су у прошлом животу били лењи, па сада Универзум жели да се поправе. Увек тежите бољем и никад не престајте да учите.

Пет

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Људи са овим кармичким броје никада не би смели да губе време. Важно је да одаберу правац у животу и следе га. Можда ће имати велику љубав или ће стећи неизрециво богатство, или ће бити духовно просветљени. Следите своју интуицију.

Шест

Њихова карма је позитивна, па је већина проблема, ако их има, настала из несигурности. Слободни сте да изаберете било који пут у животу: Универзум вам неће стварати проблеме.

Седам

Прочитајте још: Пливачки клуб за особе са инвалидитетом: Најмлађи члан има шест месеци

Седам је број трезвеног ума и чисте савести. Универзум вам саветује да се решите зависности, искључите негативна осећања… Ако то не урадите, чекају вас проблеми у будућности. Завист заузима посебно место, стога покушајте да га се решите.

Осам

Број Осам је симбол петље. Универзум покушава да вас суочи са проблемима који немају брзо решење. Због овог се у вама накупља бес, несигурност и негативност. Да се то не би догодило, морате бити у стању да не зазирете од проблема и прихватите пораз. Сујета и понос су ваши главни непријатељи, пише Стил.

Девет

Овај број тера особу да нађе пријатеље и сродну душу, али важно је да не заборавите на свој позив. Негујте природне таленте и цените тренутке када се у потпуности можете посветити ономе што волите. Проналазећи своју сврху, постаћете срећна особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.