Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДА

КАШИКА зеленог сока смањује ДИОПТРИЈУ: Спремите је према ОРИГИНАЛНОМ рецепту РУСКОГ академика Филатова

Сигурно сте чули за руског академика Филатова који је "зеленим соком" лечио вид, представљамо оригиналан рецепт.

1599033339_Filatov.png
Доктор Филатов Фото: Руски травар
Oglas

Чувени руски офтамолог, фитотерапеут и академик др Владимир Петрович Филатов је још шездесетих година прошлог века својим пацијентима саветовао са, осим званичних терапија, за побољшање и спречавање даљег губитка вида користе посебну биљну мешавину.

Прочитајте још: Паразитска ГЉИВА је дар од Бога: Уништава ћелије РАКА и лечи АРТРИТИС

Филатов је објавио и свој рецепт па су људи почели масовно да га користе, а резултати су били запањујући! И то не само код побољшања вида, него и општег стања.

Пије се пола сата пре јела Фото: Пиксабеј

Састојци:

  • 100 грама свежег сока алоје
  • 500 грама измрвљених ораха
  • 300 грама меда
  • сок 3-4 исеђена лимуна

Припрема:

Прво се исцеди сок од алоје. Од ове биљке уберите горње, доње и средње листове, а не дирајте листове на врху биљке и последња три-четири листа при корену.

Исечени листови се перу у скуваној води.

Перите их у претходно скуваној и охлађеној води. Уклоните бодље на врху и исецкајте листове на мале комадиће. Исцедите сок кроз дуплу газу.

Алоје вера се исече и стави у фрижидер Фото: Депозит

Академик Филатов је препоручивао да се листови не сецкају одмах након брања, већ да се ставе на тањир и сотаве да одстоје у фрижидеру 10-12 дана. На тај начин алоја формира такозване биогене стимулаторе који побуђују активност ћелија биљке.

После тог периода, оперите и наставите са цеђењем како је описано и направите мешавину.

Узима се супена кашика три пута дневно.

Начин коришћења:

Помешајтре састојке док се не сједине. Узимајте по једну супену кашику ове мешавине три пута дневно, пола сата пре оброка. Треба је користити све док се вид не поправи. Осим тога, ово је права витаминска бомба која јача читав организам.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНИ је опадала коса, лекари нису имали лек: Чула је за МОНАХИЊЕ И МАНАСТИР, а сада се многи СРБИ лече ту

Важно је знати да се сок алоје посебно препоручује бубрежним болесницима, људима који имају гастротестиналне проблеме, женама у последњем тромесечју трудноће и онима које пате од упале репродуктивних органа, људима са кардиоваскуларним проблемима, хемороидима и туберколозом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas