Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Катарина Живковић проговорила о кризи на естради: Немам велике планове, имам само жеље

Певачи полако почињу да заказују наступе, али колико ће трајати опоравак?

1598430580_amigi_07072020_0080.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Корона вирус угрозила је многе професије, а међу њима су и естрадни уметници, који су готово више од пола године без посла.

Прочитајте још: Српска глумица сама одгаја дете, налази се у тешкој ситуацији, а пријатељи је ОДУШЕВИЛИ ГЕСТОМ

Катарина Живковић, каже да јој је драго да су кооначно почели наступи, али да ништа неће бити као пре и да је много тешко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реадy фор схоw 🎤🥂💖😘 @либертасзеница

А пост схаред бy Катарина Зивковиц (@катарина_зивковиц_оффициал) он

 - Почели су наступи, само што то није као пре. Ограничен је број људи, сви су и даље уплашени, и мислим да ће нам бити јако тешко, сам почетак је тежак. Опет, битно је да се нешто дешава. Много сам се пожелела посла и сусрета са публиком и било ми је много лепо када сам наступала након шест месеци паузе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...кад погледас ме преко рамена

А пост схаред бy Катарина Зивковиц (@катарина_зивковиц_оффициал) он

- Не могу да опишем тај осећај и тај адреналин када сви певају моју песму и радују ми се, ту су и путовања са мојим бендом, наше анегдоте, детаљи пре и после наступа... Схватила сам да нисам комплетна када не радим, ни са чим не могу да надоместим ту еуфорију - каже Катарина и додаје да за сада нема планове на пољу каријере.

Прочитајте још: Тања Савић у страху за свој живот: Плаши се да јој муж не науди

- Тренутно не размишљам о албуму због ситуације. Немам велике планове, имам само жеље. Желим да ово што пре прође, да кренемо да наступамо, стварно ми недостаје публика, без сцене имам осећај као да ми је неко прекинуо доток кисеоника. Имам и недостатак инспирације с обзиром на то да не радим - закључила је певачица.

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas