Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАСТ

Kate Winslet, јунакиња "Титаника", чува Оскара у тоалету и не скида руке са младог супруга! (ФОТО)

Кејт Винслет је удата за млађег мужа Едварда за којег каже да је њен херој.

1622617658_kejtVinsletDepozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Управо смо је гледали у серији “Mare of Easttown”, а Kate Winslet је ових дана доспела у жижу јавности због супруга. Зове се Edward Abel Smith, а позантији је по надимку Ned Rocknroll.

Прочитајте још: ЏЕСИКА АЛБА открива како је научила децу да сређују кућу: Веома креативно

Култни филм "Титаник"

Кејт Винслет (45) је била звезда филма "Титаник", где смо је гледали са многим познатим глумцима попут Леондарда ди Каприја. Добитница Оскара за најбољу глуму је после филма "Титаник" имала изузетно успешну каријеру, али и приватан живот.

Удала се 2012. године за Едварда Авела Смита (43) и са њим има сина Беара (7). Кејт из претходних бракова има ћерку Мију (29) и сина Џоа (17).

Едвард има тежи облик дислексије.

- Тако сам срећна! Брине о нама, поготово о мени. Сваки пут када га питам: Да ли можеш да урадиш нешто за мене? Он одговори: Могу све! Заиста је јединствен партнер - каже Kate Winslet о супругу.

Због дислексије тешко чита

Едвард има дислексију и то озбиљнији облик, јер веома тешко чита. Он себе зове Нед, а Кејт у шали каже да је он нешто потпуно супротно од ње, као Северни и Јужни пол. Едвард не ради, домаћица је и брине о деци и њој.

- Он је веган, вежба јогу, плива у хладној води, а уопште није планирао да се ожени славном женом - истиче Кејт.

Прочитајте још: Jennifer Lopez и Ben Afflec ухватио ПАПАРАЦО: Загрљени, а у његовој руци је нешто занимљиво! (ФОТО)

Занимљиво је да Кејт залтног Оскара држи у тоалету.

- Тренутно не знам где се налази, мислим да га је син узео из толаета и игра се са њим и жао ми је што гости не могу да у мом купатилу вежбају захваљивање за највећу глумачку награду  - закључује Кејт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas