· · Коментари: 0
СВАДБА

Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

Како нам је то промакло? У фамилији Мидлтон 12. септембра одржало се венчање!

1631859993_SnajkaMidlton.PNG
Фото: Instagram/ screenshot alizeethevenet

Управо венчани! - написала је Ализе Тевент на свом Инстаграм налогу и тако потврдила да се удала за брата Кејт Мидлтон.

Прочитајте још: Била је најлепша жена 80-тих, годинама се лечила, а данас у 67. години нема бора

Џејмс је млађи брат Кејт Мидлтон

Џејмс Мидлтон, брат Кетрин, војвоткиње од Кембриџа, објавио је да се оженио дугогодишњом партнерком Ализ Тевент. Џејмс Мидлтон (34) је приватни предузетник и годинама је у вези са Ализе Тевент (32) која ради као финанасијски саветник. Њих двоје су се у недељу венчали.

Церемонија је била тајна и лепа.

Срећни пар је организовао тајну церемонију у француском селу Бом ле Мимоаз на чувеној Азурној обали.

Венчали су се у Француској

Млађи брат Кејт Мидлтон је објавио да је се оженио у интимној церемоји окружен најдражима и најближима. На Инстаграму је написао кратко: "Mr & Mrs Middleton.

Прочитајте још: Принц Хари данас пуни 37, а од краљице Елизабете очекује ВЕЛИКИ ПОКЛОН

- Оченио сам љубав мог живота окружен пријатељима, породицом и неколико паса - написао је Џејмс.

- Речи не мгоу да опишу колико сам срећан - каже Џејмс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Сестра је присуствовала

Кејт Мидлтон и принц Вилијам су такође присуствовали церемонији венчања, као и Џејмсова старија сестра Пипа и њен супруг бизнисмен Џејмс Метјус.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

Џејмс Мидлтон и Ализ имају пет паса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.