· · Коментари: 0
МОДА

Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

Кејт је позната по томе да своје модне комаде пажљиво бира и носи их више пута.

1614695426_kate-midleton.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Даилy Маил

Ово није први пут да је Кејт из свог ормара извукла старе одевне комаде. Пре непуних месец дана је одабрала сако од твида, који је понела током видео-позива, а исти модела је носила и 2017. године.

Прочитајте још: Сви су изненађени његовом реакцијом: Принц Хари са одушевљењем коментарисао филм о Леди Дајани

Кејт је овим поступком доказала колико је важан утицај рециклирања и тиме је ставила већи нагласак на одрживост одеће. Она је одличан пример за то, јер за различите догађаје бира комаде у којима смо већ имали прилике да је видимо, али их она одлично искомбинује, оригинално и јединствено. 

Ових дана Кејт је понела зелени сако за један видео-позив, а њега је већ носила 2018. године када је била на Кипру. Поред њега, пре месец дана је понела сако од твида, у којем смо је могли видети 2017. године, када га је искомбиновала са сукњом истог материјала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.