· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Кејт Винслет искрено: Знам барем ЧЕТИРИ СЛАВНА ГЛУМЦА које је страх да признају да су ГЕЈ (ФОТО)

Глумица Кејт Винслет изјавила је како зна барем четири особе из глумачког света Холивуда које је страх да јавно признају да су геј.

1617546717_Kejt-Vinslet.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / кате.wинслет.оффициал

Недавно је једна таква особа, познати глумац или глумица, свом агенту признала да је бисексуална, на шта је добила одговор који је Винслет непријатно изненадио. "Разумем да сте бисексуалац, али ја то не бих објављивао јавно", рекао је агент. 

- Падају ми на памет барем четири глумца који крију своју сексуалност. То је болно јер се боје да ће људи сазнати - коментарисала је Винслет и филмску индустрију назвала "осуђујућом, дискриминирајућом и хомофобичном", пише Унилад.

Прочитајте још: Живот јој је обележила трагедија, а њен хит знају све генерације: Да ли се сећате ове певачице? (ФОТО/ВИДЕО)

"Аммоните" је нови филм у којем Кејт глуми, а њен лик има тајну везу са другом женом коју глуми Саоирсе Ронан.

- Невероватно ми је колико се људи усредсређују на љубавне сцене у филму зато што су у њима две жене - рекла је Кејт.

Прочитајте још: ЦИРКУС у Театру на брду! КУБУРА у црним боксерицама навукао женски костим, па запалио друштвене мреже (ВИДЕО)

- Искрено вам кажем, никад ме нису толико испитивали о сценама хетеросексуалне природе којих сам снимила велики број - додала је. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.