Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Ким Кардашијан измислила златне НАЗУБИЦЕ, нови тренд за девојке са лепим уснама (ФОТО)

Златни накит за уста прави се од злата, брилијаната и осталих украса.

1617347220_kimsise.PNG
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Ким Кардасхиан
Oglas

Ким Кардашијан не престаје да изненађује. Ова старлета и бизнис жена смислила је нови начин да заради.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Од када се дефинитивно и званично развела од Кање Веста (43), Ким Кардашијан се више посветила деци, па је пролећни распуст искористила да побегне са клинцима на кратак одмор.

Уз децу, Ким је промовисала купаћи и назубице

Тачније, од када се пар раздвојио Ким непрестано објављује слике са децом и покушава да докаже колико је брижна мајка. Кање и Ким имају троје деце Сента (5), Чикаго (3) и Псалм (1), па је и са малишанима објавила слику како леже крај базена.

Ким је искористила прилику да изрекламира свој купаћи костим из њене колекције, али то није све. Старлета је осмислила колекцију украса за зубе!

Назубице су осмишљене за даме са повећаним уснама, јер привлаече пажњу на тај део лица

Прочитајте још:  Девојке, ево РЕШЕЊА! За чишћење четке за шминку треба вам сапун и ЛЕГО КОЦКА (ВИДЕО)

Колекција се састоји од златник назубица које су украшене брилијантима и дијамантима. Ове назубице најлепше стоје женема које су "повећале" усне, јер привлаче пажње на тај део лица.

Прочитајте још: Најмлађа и најслађа шминкерка: Има четири године и већ је прави професионалац у свом послу (ВИДЕО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas