· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ким Кардашијан саветује како да изгледате као да сте "окупани сунцем" за само неколико минута (ФОТО)

Лето се полако ближи, а оно што свака дама жели јесте да има препланули тен. Ево како то ради Ким Кардашијан. Примените ове корисне савете.

1615972121_Kim-Kardasian.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / кимкардасхиан

Не можемо ни да замислимо колико је краљици контурисања, Ким Кардашијан, потребно да се ујутру комплетно спреми, али све је лакше када поред себе имате војску шминкера, стилиста и стручњака за косу.

Међутим, познато је да се Ким веома често шминка сама и на друштвеним мрежама и својој службеној страници дели бјути трикове од којих су неки прилично чудни, али генијални.

Прочитајте још: Потрошила МИЛИОН ФУНТИ желећи да личи на Ким Кардашијан: Да ли је инфлуенсерка из Лондона у томе и успела? (ФОТО)

Ким је важно да јој кожа сјаји здравим сјајем, а то, осим одговарајућом препаративном козметиком, постиже и стављањем хајлајтера на неуобичајена места.

Њен брзински трик је "хајлајт тела" како би истакла одређене његове делове и деловала обликовано. 

За разлику од телесног контурисања које може да траје јако дуго, наглашавање хајлајтером траје само минут и ствара потпуно дргачији утисак, поготово у хладнијим данима и месецима када теже постижемо ефект "окупаности" сунцем.

Прочитајте још: ПРИРОДНА ЛЕПОТА?! Да ли бисте препознали СОФИЈУ МИЛОШЕВИЋ као фото модела (ФОТО)

Ким је открила да осветљава колена, бедра и лопатице, што јој даје природни сјај чак и на камери. 

Наглашавање ногу, каже Ким, ствара утисак дефинираних и складних мишића. За хајлајт тела користи велику пахуљасту четку како би све било што природније и ненападно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.