· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Ким Кардашијан се расплакала пред камерама на питање о супругу (ФОТО)

Позната старлета, расплакала се у емисји на питање о супругу

1602143903_kim.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Нетфлиx

Ким Кардашијан, гостујући у једној емисији, почела је да плаче након што је проговорила о драми коју је прошла са супругом Кање Вестом.

Прочитајте још: Славна ГЛУМИЦА се потпуно ТРАНСФОРМИСАЛА: Смршала је 20 килограма и сада изгледа НЕВЕРОВАТНО (ФОТО)

Она је у емсији причала о разводу, али и борби коју је Кање Вест водио са корона вирусом. Након постављеног питања, Ким је почела да плаче. - Питам се зашто плачем? О томе сам већ говорила - рекла је Ким.

Старлета је и објаснила кроз шта је Кање прошао након добијања корона вируса: Кање је добио вирус још на самом почетку, док нико још потпуно није био сигуран шта се догађа - каже Ким додајући да је помагала свом супругу у најтежим данима, па би му мијењала постељину и асистирала у устајању када је највише осећао симптоме болести.

Фото: Сцреенсхот Yоутубе/Нетфлиx

Признала је да јој је период у коме је по кући ишла с рукавицама и маском за лице док је помагала Кањеу било "заиста ужасно време".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.