Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УЖИВАЊЕ

КЛЕОПАТРИНА КУПКА: Кошта 50 ДИНАРА и чини да КОЖА буде БЛИСТАВА

Чај, врућа супа и топла атмосфера могу да нам помогну да се угрејемо, али, на крају дана, најбоље би било да напунимо каду и опустимо се.

1601974390_Depositphotos_63521253_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Јесењи дани увелико нам се подвлаче под кожу, хладноћа нам све више улази у михољским летом загрејане кости, а ми само имамо потребу да се ушушкамо и угрејемо, задржимо топлоту у себи што дуже.

Предложемо како да је претворите у купке које ће вас опустити и загрејати тело и душу, а сачињене су од природних састојака. Пре уживања у свакој од њих требало би да се истуширате, а додатну вредност остварићете ако, док лешкарите прекривени, пијете омиљени чај.

Прочитајте још: Заборавите на БОТОКС! Ово је идеална маска за ПРИРОДНО ЗАТЕЗАЊЕ ЛИЦА

Још је Клеопатра знала за благодети купки са млеком, па што их не бисте и ви пробали? Довољно је да пола литре млека сипате у каду пуну топле воде, промешате и легнете на 20 минута, па се потом само исперете тушем.

Можете додати мед, лавандино уље...

Млеко омекшава кожу, истовремено је чинећи отпорнијом, а ако додате мед, лавандино уље или морску со, појачаћете опуштајуће својство купке. Есенцијална уља, поготово камилице или лаванде, имају умирујући ефекат на организам, а требало би сипати 15-20 капи, по жељи.

Уживајте, наградите тело Фото: Депозит

Цимет је зачин који сам по себи греје организам, а замислите само шта ради у додиру са топлом водом. Убаците неколико штапића или прах умотан у памучну крпу, зажмурите и уживајте, чекајући да вам одстрани токсине из тела, дезинфикује кожу и поправи расположење.

Зелена глина...
Штетни метали с временом се накупљају у сваком организму, а зелена глина, у комбинацији са топлом водом, може да их уклони.
Цимет и ђумбир користите споља и изнутра

Слична својства има и ђумбир. Довољно је да кашику наренданог ђумбира убаците у воду пре него што се "потопите". Уз сва корисна својства цимета, ђумбир има и антибактеријско, које олакшава симптоме прехладе.

Прочитајте још: Како правилно ЧЕШЉАТИ КОСУ према томе да ли је РАВНА или КОВРЏАВА

У купку ставите 3-4 кашике зелене глине у праху и 15 минута лешкарите у њој, док вам се кожа и тело чисте, а душа се одмара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas