· · Коментари: 0
МЛАДОСТ

Закорачила у шесту деценију, изгледа МЛАЂЕ ОД ЋЕРКЕ, па открила ТАЈНУ свог изгледа (ФОТО)

Ли Су Јин има 51 годину и као стоматолог живи и ради у Јужној Кореји, али није због тога постала позната широм света. Она је постала позната због младоликог изгледа и фотографија које су се путем Инстаграма прошириле светом.

1594121685_Capture12.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / Сјеуро

Људи су у чуду како младолико изгледа, а поједини чак у друштву ћерке не могу да кажу која је млађа, која је старија. Њене фотографије поново круже на азијским друштвеним мрежама, а затим су их опет пренели светски и регионални медији. 

Прочитајте још: Желите да изгледате МЛАЂЕ? Никакав проблем, али ево колико пута морате имати СЕКС

Због младоликог изгледа прозвали су је богињом вечне младости, преноси Оддитy Централ. Када се појавила пре неколико година у корејском ТВ шоуу “Саме бад, дифферент дреамс”, пре неколико година, открила је да је профиле на друштвеним мрежама направила јер јој је недостајала интеракција с људима, с обзиром на то да је њена ћерка престала да разговара с њом након средње школе.

Пажња коју је привукла, захваљујући свом младоликом изгледу, донела јој је задовољство и уживање, па је почела да објављује још више. У једном тренутку ћерка ју је наводно оптужила да је зависна од селфија, али се тада њихов однос побољшао и сада често позирају заједно, а неретко људи помисле да су сестре.

Прочитајте још: Ова БИЉКА је лек против старости, а Хитлер је по њу послао у Русију ТАЈНУ ЕКСПЕДИЦИЈУ

Поједини су говорили да је Ли чак вампир, док су други били убеђени да се подвргла пластичним операцијама. Међутим, вијетнамски сајт пише да она никад није ишла под нож.

Кључ њеног младоликог изгледа је, каже, балансирани животни стил, оптимизам и нега коже.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.