Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Краљевска кућа ОБРИСАЛА име Меган из крштенице Арчија? Или су годинама ПЛАНИРАЛИ бег?

Арчи је рођен 6. маја 2019. године, а име мајке Рејчел Меган је промењено у војвоткиња од Саксеса већ 5. јуна!

1612251024_meganmarcle.PNG
Фото: Instagram/ screenshot marklemeganoffical
Oglas

Ко стоји иза "афере крштеница"?

Светски медији су прво објавили да је Меган променила своје име у синовљеној крштеници, али су убрзо из њеног кабинета то демантовали: "Нити је војвоткиња, нити војвода, променили име у Арчијевој крштеници. Такав налог могла је да диктира искључиво Бекингемска палата".

Прочитајте још: РАЗОТКРИВЕНА: Краљица Елизабета има ДВА разрађена СИГНАЛА за УЗБУНУ које знају само сарадници

Јавност је искрено била шокирана што је Меган своје право име заменила "војвоткињом од Сасекса", поготово што Кејт Мидлтон то није урадила у крштеницама своје троје деце. Сви су били заинтересовани - шта је био мотив овакве одлуке Меган Маркл? И, наравно, да ли је то урадила уз сагласност супруга Херија?

Такав налог могла је да да само краљевска кућа

Клупко се полако одмотава. Британски "Сан" је разговарао са инсајдером из Бекингемске палате који им је објаснио да је тачно да је то урађено по налогу Бекингемске палате, али да су тада чланови били и дали налог управо војвода и војвоткиња!

Годинама су планирали бег!

Наиме, то су урадили да би се осигурао континуитет титуле малог Арчија. То само значи да су месецима, а можда и годинама, планирали одлазак из Лондона и напуштање краљевских дужности. Већина ових дужности је била хуманитарног карактера.

Прочитајте још: Стил Викторије Бекам: Удобност и елеганција у једном, комбинација вредна сваке пажње (ФОТО)

Брачни пар Меган и Хари сада живи у Калифорнији са малим Арчијем. Код њих се доселила и мајка Меган Маркл, а пар се бави комерцијалним пословима, снимањем реклама и сличним бизнисом који не би био могућ да су остали чланови краљевске породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas