Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХУМОР

Ко има боље ШАЛЕ мушкарци или жене? Научници знају и ЗАШТО

Један пол се више смеје, а други више збија шале.

1608911237_Depositphotos_51475155_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Тешко је утврдити чијим се шалама више смејемо, мушким или женским, али, судећи према истраживању научника са Универзитета Абериствит и Северне Каролине, јачи пол је ипак духовитији.

Прочитајте још: Ово су НАЈСЕКСИПИЛНИЈИ делови женског тела

Анализом 28 студија “рангиран” је хумор код 5000 анонимних учесника, тако што су оцењиване њихове шале, као и духовите реченице којима су допуњавали цртани филм. Резултат је показао да је чак 63 одсто мушкараца духовитије од жена, а доктор Гил Грингос је истакао да то додатно иде на руку јачем полу јер даме сматрају да је смисао за хумор уско повезан са интелигенцијом.

Чак 63% су мушкарци вицкастији од жена.

Изгледа да је такав “однос снага” подједнако добар за оба пола, јер је доказано и да мушкарци више воле жене које се смеју њиховим шалама.

Прочитајте још: ДОКТОРИ УПОЗОРАВАЈУ: Оно што радите пре секса може вас јако скупо коштати

Доктор Грингос ово је објаснио тиме што су се припадници јачег пола током еволуције стално међусобно вербално надметали, не би ли добили наклоност дама, па им је шармантни, шаљиви начин приказивања догађаја помагао у освајању женских срца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas