Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Ко је имитатор: Бритни Спирс у костиму какав има Јелена Карлеуша? (ФОТО)

Britney Spears је урпаво објавила серију фотографија у неон купаћем костиму.

1622704048_Britnai-Spirs.PNG
Фото: Instagram/ britneyspears
Oglas

Да ли Бритни Спирс краде идеје од Јелене Карлеуше или обрнуто? Ове две звезде очигледно имају исти укус за облачење.

Прочитајте још: Ово је МАМА АНЕ ИВАНОВИЋ: Сада знамо од кога је наследила природну лепоту (ФОТО)

Може се рећи и да Бритни Спирс (39) и Јелена Карлеуша (42) слепо прате моду, па је то разлог зашто смо обе видели прво са змијама у наручју, а сада и у неон купаћем костиму.

Неон купаћи костими су хит

Певачица светског хита "The Toxic", заиста игзгледа одлично у неон зеленом једноделном купаћем костиму иако неодољиво подсећа на нашу певачицу.  Бритни је трансформисала и косу, па је плаве крајеве офарбала у пинк. Цео изглед је употпунила високим црним чизмама.

Пошто је током сликања играла уз песму "Пољубац" певача Принца, Бритни је у потпису фотографија у неон-купаћем костиму написала:

- Као Џулија Робертс у филму "Лепа жена", зар не волите Принца? - написала је Бритни.

Прочитајте још: Цеца поносна: Жељко Ражнатовић слави први рођендан, а славље плаћено 15.000 евра (ФОТО)

Пратиоци су одмах одговорили речима: "Краљица", "Прелепа си", "Волим твој изглед"... Убрзо је добила пола милиона лајкова

Бритни Спирс и старатељство над синовима

Славна певачица је постала мајка у 24. години и убрзо се развела, а синови Џејден Џејмс сада има 14 и Шон Престон 15 година. Недавно је објавила слику са дечацима када су били мали како се играју поред базена.

Бритни Спирс је недавно испричала о томе како је било живети у заточеништву оца којег је суд одредио за старатеља њене деце. Она је одлучила и да се бори за децу.

 

 

Прочитајте још: Милица Павловић понела симпатичан бикини, а изгледа да има и новог дечка: Ево како проводи време у Црној Гори (ФОТО)

Британи Спирс се недавно заљубила у 12 година млађег модела Сема Ашгарија и на њој се види да блиста, као и колико је срећна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas