· · Коментари: 0
КЊИГА

Ко је МЕРИ ТРАМП? Свет потреса КЊИГА која би могла да открије НАЈМРАЧНИЈЕ Трампове тајне

Превише и никада довољно: Како је моја породица створила најопаснијег човека на свету, биће објављено овог лета.

1594285958_Capture123.JPG
Фото: Депозит

Амерички председник Доналд Трaмп тема је књиге коју је написала његова нећака, Мери Трамп.

Мери (55), наводно ће у књизи открити непознате податке о свом ујаку Доналду, укључујући да је као дете претрпео емоционално злостављање. Под насловом "Превише и никад довољно: Како је моја породица створила најопаснијег човека на свету", књига би требала бити објављена овог лета, само неколико месеци пре председничких избора 2020. године.

Прочитајте још: Да ли сте ЗНАЛИ да у београдском ЗОО ВРТУ живи на свету НАЈСТАРИЈИ "примерак" своје врсте? (ФОТО)

Ово је први пут да је члан породице Трамп написао критичку књигу о председнику.

Трамп се борио да блокира издавање књиге, наводећи да ће тиме прекршити споразум о необјављивању за који тврди да га је потписала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

مهم‌ترین #افشاگری‌ها علیه #ترامپ در کتابی جدید/ از #تقلب در امتحان تا لقب «دلقک» 🔹مری ترامپ، برادرزاده رئیس‌جمهور #آمریکا در کتاب جدیدش افشاگری‌هایی را علیه عمویش مطرح کرده است: ♦️تقلب در امتحان ورودی #کالج 🔹مری ترامپ نوشته هنگامی که ترامپ دانش‌آموز دبیرستان بوده به کسی پول داده تا در آزمون ورودی کالج شرکت کند.نمره بالایی که این فرد کسب کرد به دونالد ترامپ کمک کرد بتواند به عنوان دانشجوی مقطع #کارشناسی وارد دانشگاه مطرح #پنسیلوانیا شود. ♦️اعزام برادری تنها به بیمارستان 🔹مری ترامپ نوشته شبی که پدرش دچار حمله قلبی شده و فوت کرده خانواده ترامپ او را تنها روانه بیمارستان کرده‌اند. دونالد ترامپ به اتاقش رفته تا #فیلم ببیند. ♦️خواهر ترامپ: دونالد #دلقک است 🔹هنگامی که دونالد ترامپ خواسته وارد کارزار #انتخاباتی شود یکی از خواهرهایش به #صلاحیت او برای تصدی این سمت شک داشته. او گفته دونالد دلقک است و امکان ندارد در انتخابات پیروز شود. ♦️دونالد #خودشیفته 🔹مری ترامپ که روان‌شناس بالینی است نوشته عمویش واجد تمامی ۹ ملاک لازم برای دریافت تشخیص #اختلال شخصیت خودشیفته است. @b.netanyahu @maryl.trump @realdonaldtrump

Објава коју дели داریوش آریایی (@darushariaei) дана

Али ко је Мери Трамп и шта та књига вероватно укључује?

Мери Трамп је нећака Доналда Трампа. Она је друго дете Линде Клап и Доналдовог старијег брата, Фреда Трмпа млађег (Доналд има троје старијих браће и сестара, Мариан, Фред Јр. и Елизабет, и млађег брата Роберта).

Прочитајте још: "Аха, ево већ петнаест година" - рече и ПОЉУБИ ЈЕ У ЧЕЛО: Сцена из Београда вратила СРБИМА осмех на лице

Мери је добила име по баки по оцу, Мери Ен Меклауд Трамп, и има једног старијег брата, Фреда трећег. Мерин отац боловао је од алкохолизма и умро је 1981. у 43. години.

Председник Трамп изразио је глас због борбе свог покојног брата са зависношћу од алкохола и изразио жаљење како се понашао према њему.

- Имао сам брата Фреда - одличног момка, најбољег момка, најбоље личности, много боље од моje - рекао је Доналд током говора о америчкој кризи 2017. године.

- Али имао је проблема. Имао је проблем са алкохолом. А рекао би ми: "Не пиј."

Фото: Принтскрин / Инстаграм / реалдоналдтрумп

Био би сјајан миротворац да није имао проблема, јер су га сви волели. Он је супротност у односу на мене

Доналд је такође говорио о свом брату у интервјуима, рекавши да је алкохолизам Фред Јр.-а „имао дубок утицај“ на њега и напоменуо: „Био би сјајан миротворац да није имао проблема, јер су га сви волели. Он је супротност у односу на мене."

Прочитајте још: "Видео сам биће са дугачким прстима": Постоји ДОКАЗ који открива да ли сте имали везе са ВАНЗЕМАЉЦИМА (ВИДЕО)

Да ли су се Мери и њен стриц Доналд слагали?

Према Њујорк Тајмсу, када је отац Доналда Трампа умро 1999. године, Мери и њен брат Фред трећи нису били укључени у тестамент. 

Мари и њен брат тужили су се, приметивши да су Доналд (њихов ујак) и његова браћа и сестре користили „непотребан утицај“ на свог деду, који је имао Алцхајмерову болест, приликом састављања тестамента. Као одговор, Доналд је наводно повукао медицинске бенефиције које је заложио за новорођенче Фреда трећег који је доживео церебралну парализу.

Доналд је наводно помогао да састави тестамент, који се процењује на 20 милиона долара и да подели између деце његовог оца и њихових потомака, искључујући децу Фреда млађег.

Фото: Принтскрин / Јутубе / ТоптенР

О чему говори књига Мери Трумп?

Дана 15. јуна Дејли Бист је објавио да је Доналдова нећака Мери издала књигу са Симон & Шустер у којој ће бити детаљно описани "мучни и ружни" делови о Доналду. Портпарол издавача касније је потврдио књигу, поделивши је да се зове Превише и никад довољно: Како је моја породица створила најопаснијег човека на свету.

Према писању Дејли Биста, Мерина књига обухватаће "интимне и проклете мисли" о Доналду од његове старије сестре, савезне судија у пензији, Мариан Трамп Бери.

Гардијан је такође открио да ће у књизи детаљно бити наведено да је Доналд "доживео емоционално злостављање од руке свог оца." У одломку из књиге каже се да је Мери написала да је Доналдова мајка патила од озбиљних здравствених проблема због којих су Доналд и његова и браћа и сестре од малих ногу били под бригом оца.

Фото: Принтскрин / Јутубе / ТоптенР

Прочитајте још: НЕ НАСЕДАЈТЕ! Направите сами НЕОПХОДАН део за МОБИЛНИ (ВИДЕО)

Називајући Доналдовог оца Фреда Трампа, "високо функционалним социопатом", тврди Мерина књига, "Доналд је претрпео ускраћивања која би га осрамотила за живот."

Поред тога, Мери наводно открива да је била главни извор приче Њујорк Тајмса за 2018. годину о "сумњивим пореским шемама" Доналда.

У причи се такође тврди да Доналд није самоуправљени милијардер као што је тврдио и да је његов отац Фред Трамп дао Доналду данас еквивалент од 413 милиона долара.

Прочитајте још: Ако сте инсталирали неку од ових АПЛИКАЦИЈА - одмах је ОБРИШИТЕ!

Фото: Депозит

Шта је Доналд рекао?

Након почетних извештаја "Превише много никада недовољно", Доналд је рекао Аксиосу да Мери нема дозволу да објави своју књигу.

- Није јој дозвољено да пише књигу - рекао је Доналд за вест, додавши:

- Потписала је споразум о неоткривању података и очигледно је да то не поштује ако напише књигу. Превише је лоше.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.