· · Коментари: 0
Организер за торбе

КО ми је САКРИО... све? Често паничимо претражујући њено величанство - ТАШНУ (ФОТО)

Бунаримо по торби, облије нас седам знојева, а ипак останемо празних руку

1595272328_organizer.jpg
организер фото: Граиман Тацтицал

На тему садржаја женске ташне испричани су многи вицеви, али није далеко од истине да жене у “своје љубимице” само ДОДАЈУ нове садржаје, а ништа не ваде из њих. Многи покушавају да организују садржај својих ташни Ииторби користећи бројне несесере. Није лоша идеја, али шта када је ташна ПУНА футролица, торбица и несесера различитих величина. Логично, опет следи копање по мрачним дубинама. 

Прочитајте још: Какву слику пружају кристална сочива у немачком спотеру? У најмању руку - савршену

А то је ситуација која не мучи само жене, него и припадније специјалистичких служби. Још је теже снаћи се када је у питању мањи или већи ранац, торба за опрему. У ограниченом простору као што су ранци, торбе, кофери и слично, јавља се проблем како ефикасно организовати све те ствари, од којих вам неке могу моментално затребати. 

Добро организован ранац, фото: Граиман Тацтицал

Некада сте у ранцу планинара или војника могли да пронађете резервну одећу, комплет за прву помоћ, боцу са водом, мало хране и, евентуално, муницију и батеријску лампу. Данас је количина опреме већа, а намена разноврснија. Радници обезбеђења, полицајци у цивилу, разне хитне службе и слични профили занимања, неретко су у ситуацији да немају времена за “копање” по ранцу. 

Све под конац

Пример организације на панелу, фото: Граиман Тацтицал

Америчка компанија “Граиман Тацтицал” понудила је једноставно и врло практично решење. Различити формати панела од отпорног полимера по целој површини имају отворе на које се може качити опрема по стандардном, војном МОЛЛЕ систему. 

Све има своје место, фото: Граиман Тацтицал

Такав панел може се поставити у унутршњост ранца или торбе, окачити на задњу страну седишта у возилу, поставити на вешалицу ормара у хотелској соби или на било које друго место где вам допушта да брзо дохватите жељени део опреме.

Прочитајте још: Ноћ се повлачи пред снажним снопом светла (ФОТО)

Панели различитих величина одговарају већини ранаца и торби, фото: Граиман Тацтицал

Иако је цена прилично висока (креће од 55 долара), идеја је одлична, а како то обично бива већ могу да се пронађу знатно приступачније копије. И онда – све има своје место, а најважнији садржаји су на дохват руке. 

Д. Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.