Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

КОЦКАСТЕ папуче и сандале?! Одаберите своје на време за топле дане како не бисте били СТАРОМОДНИ (ФОТО)

Враћају се деведесете, на велика врата.

1616835815_papuce.png
Фото: InstagramScreenShot/bellacodefashion
Oglas

Носиле су се некада током деведесетих и почетком двадесетог века, а сада су се вратила навелика врата након што су најлуксузнији светски брендови поново вратили популарни "паткасти" ђон на модну сцену.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Прво се популарни бренда Фенди још током прошле сезоне представио са коцкастим обликом папуча и сандала, а ове године поново су на велика врата ушли у колекције свих брендова, како оних луксузних, тако и оних брендова приступачних свима.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Једна је од највећих фолк звезда, а данас је свим дамама послала снажну поруку (ФОТО)

Прочитајте још: Од чега живе принц Хари и Меган, кад нигде не раде?

Оно што је карактеристично за њих је да солазе обавезно са ниском штиклицом, што нас посебно радуј озиром да то значи да ћемо моћи да их носимо свакодневно. Ипак, једино што је упитан је тај коцкасти, предњи део.

Прочитајте још: ОЛИВИА ПАЛЕРМО спаја неспојиво: Директо са улица Њујорка (ФОТО)

Ови модели папуча и сандала долазе у различитим ниансама, од јарких боја до нежних, пастелних тонова. Осим тога, најпопуларније су оне које имају тракице повезане од прстију, нешто налик на популарне јапанке.

Одаберите своје примерке на време и немојте дозволити да вас трендсетерке само на основу папуча и сандала означавају као старомодне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas