Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА МОДЕ

Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

Ципеле су одраз стила и екстраваганције сваке жене, али откривају много и о карактеру сваке особе иако тога можда нисмо свесни.

1601327240_cipele.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Обућа је омиљени модни комад сваке жене, посебно узевши у обзир чињеницу да она много говори о особи која је понесе, тврде психолози. Ово је посебно значајно уколико видите неку особу да неколико пута за редом носи исти тип обуће, што значи да јој је то омиљена.

Прочитајте још: Прекопајте по подруму и тавану или ТРК ПО СВОЈ ПАР! Ове ПАТИКЕ морате понети ове јесени

Високе пете са отвореним прстима носе жене које се не стиде своје женствености, воле да се други окрећу за њима и флертају на све стране.

Прочитајте још: Вратите се у 80-те: БАНАНА КОПЧА опет краси дуге косе и даје винтиџ ефекат (ФОТО)

Салонке ће увек бити на ногама уздржане и умерене жене, док ће платформе понети жена која не жели да се уклопи у околину

Ципеле са платформом говоре да се ради о жени која не воли да се уклапа у масу око себе, тачно зна што воли и жели, а карактер јој је чврст и непопустљив.

Прочитајте још: Како правилно ЧЕШЉАТИ КОСУ према томе да ли је РАВНА или КОВРЏАВА

Салонке ће увек бити на ногама уздржане, умерене жене којој су на првом месту у животу ред, рад и дисцплина, без одступања без обзира на околности.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Каубојке носе врло осетљиве, достојанствене и храбре особе које могу имати непријатно искрен карактер и не боје да узврате ударце једнаком снагом којом их примају.

Балетанке су обућа сањара, вечних дјевојчица чија машта не престаје никад конструисати неки диван свет око њих.

Патике су знак опуштених, лежерних жена које не брину ни најмање што ће околина мислити о њима, а једино их занимају њихове жеље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas