Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

Све чешће се појављује теорија да крвне групе утичу на нашу особеност и начин живота.

1599040166_Depositphotos_70584153_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Исхрана по крвним групама темељи се на начелу да свака крвна група одређује способност организма да апсорбира поједине нутријенте и на тај се начин бори с одређеним поремећајима.  Након популарности ове теорије Петера Д’Адама почео је расти интерес за крвне групе и њихов утицај на људску особеност и понашање. Развиле су се тако и теорије о утицају крвних група не сексуалност, о чему и даље трају расправе.

Прочитајте још: Колико често имате СЕКС? Ово је ЧАРОБНА БРОЈКА за здраву везу

Неки истраживачи тврдили су да оне утичу наш љубавни и сексуални живот.

Фото: Депосит

Крвна група О

Жене крвне групе О очекују да их мушкарац усрећи, задовољи и буде нежан. Воле мушкарце с којима ништа није сигурно. Уколико се одлучи на самосталан живот, она је јака и непоколебљива, а ако се уда и оснује породицу, подржава супруга у каријери и бави се децом. Верна је и одана.

Мушкарци ове крвне групе склони су честим променама партнерке. Непоуздани су, неверни и партнерка им брзо досади. Једном кад одлуче да се вежу, привржени су породици и супрузи, али никада не пристају на монотонију.

Крвна група А

И жене и мушкарци ове крвне групе су толерантни у везама и међусобно се поштују. Због емотивне и осетљиве природе често се осећају повређено и тужно. Интелигентни су, осећајни и дисциплиновани. Ипак, често им недостаје одважност, што им прави проблеме.

Прочитајте још: Јесте БЛУДНИК, али је МОЈ! Нећете веровати колико ПРЕВАРЕНИХ људи остаје у БРАКУ

Крвна група Б

Жене крвне групе Б окренуте су чулним задовољствима. Чезну за константном пажњом мушкарца и најсрећније су када су вољене. Захтевне су и понекад мало напорне. Ређе ступају у брак од осталих жена, јер се боје погрешног избора.

Фото: Пиxабаy

Мушкарци крвне групе Б поштују жене на специфичан начин. Ону коју воле третирају као краљицу, али када немају партнерку, јако су незадовољни, меланхолични и несигурни. Лакше им је да маштају него да се суоче са проблемима, па су често сами уз објашњење да немају среће у љубави.

Крвна група АБ

Оно што нема везе са срцем, за њих не постоји. Не прихватају правила и норме, не држе се забрана. Живе у садашњости.

Прочитајте још: Када је ЛАГАЊЕ у ВЕЗИ ПРЕПОРУЧЉИВО? Пет ситуација када је боље ПРЕЋУТАТИ ИСТИНУ

Жене ове крвне групе највише воле мушкарце авантуристичког духа. У љубави се никада потпуно не разоткривају. Чаролија траје док постоји нека тајна, па су често недокучиве, замишљене и неразумљиве супротном сполу.

Мушкарци ове крвне групе су мајстори удварања, велики заводници које жене дуго памте. Угодни су, лепих манира и добро васпитани. Необични су, воле да ласкају и да угађају дамама.

Најбоље комбинације

Жена А и мушкарац О крвне групе

Фото: Пиxабаy

Ова комбинација обећава праву ерупцију страсти. Ове везе су интензивне, набијене емоцијама и јаке. Овај спој је и одлична биолошка комбинација, јер имају предиспозиције за много деце и здраво потомство. Жена у овој вези је стална инспирација мушкарцу, а он њој подршка и покретачка снага.

Жена О и мушкарац АБ крвне групе

Ове везе се ретко не заврше браком, јер је ово идеална комбинација. То су, углавном, романтични бракови, квалитетне везе, са сталном дозом заљубљености и јаким емоцијама.

Прочитајте још: ОВАКО ЖЕНЕ МУВАЈУ: Ако она ово ради, заначи да јој се свиђате

Жена А и мушкарац Б крвне групе

Њихове потпуно различите природе заслужне су за идеалан спој и склад, који ретко која друга комбинација може достићи. Жена је неко ко негује љубав, а мушкарац има потребу да буде негован, тако да су овакве везе искрене, јаке и најчешће за цео живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas