Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОМИЉЕНИ БРОЈ

Који број бисте изабрали до 1 до 5? Ево каква вас СУДБИНА очекује на животној стази

Број који вам највише пажње привуче много ће рећи о вашим жељама, судбинском путу и могућностима које су вам на дохват руке.

1595112410_Depositphotos_243161594_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Према нумеролошким тумачењима, у сваком знаку, сусрету, речи и погледу скривено је нешто дубље. 

Удахните дубоко и пратите своју интуицију

Пре него што изаберете број, седите на тихо и мирно место. Медитирајте и опуштајте се колико год вам то одговара, а тек онда изаберите број. На овај начин бићете растерећенији, а ваша интуиција ће се изоштрити.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Изаберите интуитивно број од 1 до 5. Порука коју добијете након бирања броја односи се на ваше тренутне проблеме и ситуацију.

Број један

Патите због ствари које су се догодиле у прошлости. Не можете заборавити емотивне ране и грешку које сте направили. Непрестано окривљујете себе или друге. Покушавате изнова написати своју прошлост. Прихватите да је то немогуће, али немојте се ослободити духова своје прошлости.

Прошлост мора остати у прошлости. Будућност не може бити у прошлости

Ваше тренутне проблеме не можете ни на који начин решити због чињенице да сте се заглавили у прошлости. Престаните размишљати негативно, време је да се једном заувек решите овог приступа.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Све је много једноставније него што сте замислили у својој глави. Главна ствар је да оставите прошлост у прошлости. Оно што пролазите сада ни на који начин није повезано с прошлошћу. А ако нисте успели пре или ако се нисте могли носити са нечим, то не значи да ће увек бити тако. Овога пута је заиста могуће да ћете победити.

Фото: Pixabay

Број два

Ако сте изабрали број два то значи да треба да наставите са оним што тренутно радите и да никако не одустајете. Постоји изрека да је најмрачнија ноћ пред зору. Пре него што се пред нама отворе блага жеља, искушење да се предамо је врло велико. Постајемо уморни, немамо снаге да кренемо даље, проблеми се смењују.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Тренутно радите све како треба. На прагу сте огромних промена. Нови људи и нове околности су спремне да уђу у ваш живот и ви сте спремни све то да пустите унутра.

Будите спремни на чињеницу да ће све бити потпуно другачије него у прошлости. Али то не значи да није у реду. Треба само да успорите мало и видите свет какав јесте. Свет се мења сваког дана и сваке секунде.  Уживајте и радујте се! Ускоро остварујете свој циљ!

Број три

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Овај број говори да треба више да радите на себи. Не будите узнемирени, ово уопште није застрашујуће, мада се у почетку може појавити нека непријатност. Разумљиво је да нико не жели да напусти зону комфора у којој се ништа не догађа, али тако је немогуће остварити циљ.

Чињеница је да у овом тренутку нисте на месту где би требало бити и не видите себе у правом светлу. Престаните да бринете о будућности. Ниједна особа на свету никада није могла тамо погледати или спречити неповратно.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Ако не почнете да радите на себи, годинама ћете стагнирати на једном месту. Не плашите се да покушате и експериментишете.

Број четири

Избор овог броја показује да пропуштате бројне прилике. Пред вама се шансе отварају једна за другом, али из неког разлога пролазе неопажено или их намерно игноришете.

Фото: Pixabay

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Сувише сте заузети и заборављате колико је заправо важно да уживате у стварима које радите. Не заборавите о чему сте сањали. То узбуђује душу и чини да срце куца брже. Сетите се што је заиста важно, заиста вредно, својих страсти, хобија, креативности. Осмислите смеле и нове пројекте и верујте да ће све успети.

Број пет

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Треба више времена да проведете са драгим особама. Свакодневни живот доноси често стрес, пуно обавеза, невоље, али никада не заборавите да је љубав оно што чува и негује душу сваког од нас.

Не дозволите да вас ужурбан стил живота изолује од оних који вас искрено воле. Посветите пажњу људима који то заиста заслужују, а токсичне људе удаљите од себе заувек.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas