Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Који хороскопски знаци ће имати паре овог јуна? Водолијама пада новац са неба, а један знак нека се СТИСНЕ

Ко ће имати паре овог јуна? Неким хороскопским знацима ће буквално пасти новац са неба!

1623234825_Depositphotos_49287003_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Неко тражи промене, неком је потребно да се опусти и потроши штек, а један знак нека обрати пажњу на новчаник!

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Вага

Имате велику жељу за променом. Као да осећате да је сада право време за промене. ЈЕСТЕ! Планете су на вашој страни. Само је потребно да се упустите у ту аванатуру звана промена!

Тражите позицију, понудите пројекат, дајте отказ, покрените своју фирму!

Поједине Ваге ће тражити разговор са шефом и тада ће јасно и прецизно желети промену јасну и велику у оквиру фирме где већ раде. Тражите све што сматрате да вам припада, већу плату, другу позицију јер је сада време да се изборите за себе. Друге Ваге желу тоталну промену. Напуштање посла и одлазак у приватни бизнис. Сада је управо време за то. Имате идеје, јасан бизнис план, одличне саговорнике и ваш мали тим је спреман за победу.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Стрелац

Сада седите и направите план. Све детаљно запишите: колики су вам расходи колики су вам приходи. Када подвучете црту тада крените у реализацију плана.

Тренутак је да се Стрелац пресабере.

Новац је ту, куца вам на врата само је потребно да га визуализујете у глави. Јако је битно да када је црта већ подвучена да је се јасно држите и да не одступате од плана ни милиметар.

Водолија

Месец је као створен за вас! Тачно сте увидели како трошите новац . Сада када то знате планете вам кажу да је време да се опустите и уживате у новцу. Штек који сте марљиво стварали сада је време да га потрошите на ваше лично уживање. Немојте се плашити јер вам следи јака и велика промена у каријери која доноси озбиљну повишицу. Наградите себе и уживајте!

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Јарац нека троши паре, а Водолији стиже екстра новац који ће потрошити на себе.

Јарац

Током целог пролећа били сте напети. Имали сте тензију и били сте луди од посла. Новац је пристизао како сте и планирали, али ви нисте могли да се опустите од обавеза и крајњих рокова. Све сте испунили и резултат је видљив на рачуну. Сада напуните батерије у виду лепог и квалитетног одмора јер већ почетком наредног месеца опет улазите у машину, али ће сада приходи бити још већи.

Прочитајте још: Натални хороскоп је снимак неба у тренутку када се човек родио! Ево зашто судбина НЕ ПОСТОЈИ!

Близанци троше превише, губе фокус!

Близанци

Вама је велики црвени аларм упаљен! Трошите и више него што имате. Губите фокус на послу, улазите у камате, кредите. Полако! Повуците кочницу и саберите се у глави! Имајте на уму да се паре лако потроше, али да их је тешко зарадити. Немојте као без главе јурити и жутити. Обавезно баците поглед на ваш рачун у банци пре него што као од шале провучете картицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas