Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Којих 6 ствари не би требало да чувамо ИСПОД КРЕВЕТА? Доносе негативну енергију

Фенг шуи је кинеско учење чији је циљ стварање сигурности и хармоније.

1615997319_Depositphotos_132387210_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Та древна кинеска вештина бави се уређењем простора и живљења у складу с окружењем у којем обитавамо, на начин да привучемо позитивну животну силу чи у своје домове и свој живот како бисмо обезбедили срећу целој породици.

Прочитајте још: Време је за: ПРОЛЕЋНУ ЧИСТКУ! Овим комадима је сигурно истекао РОК ТРАЈАЊА иако тога нисте свесни

Откривамо шта би требало да узмете у обзир приликом уређења просторије према фенг шуију, али и шта би одмах требало да избаците из из спаваће собе, тачније - померите ако се те ствари налазе испод кревета, како бисте могли мирно да спавате.

Ствари које враћају лоше успомене

Сломљени предмети
Исто се односи и на сломљене или оштећене ствари од којих једноставно нисте могли (или нисте хтели) да се растанете. Или још чекају да их, једног дана, поправите. Чињеница да су предмети оштећени наводно обезбеђује оштећење њихових енергија и саботира вашу срећу.

То могу да буду старе фотографије, сувенири или меморабилије, на пример. Негативне емоције повезане с овим "сећањима" ометају енергију и имају негативан утицај.

Поклони из старих веза

Било да је реч о прекинутој љубавној вези или пријатељству које се завршило: према фенг шуију, фотографије, поклони и успомене из старих веза, ако се држе испод кревета, могу да доведу до неравнотеже у тренутној вези.

Стара или прљава одећа

Стара, поцепана, па чак и прљава одећа нема шта да ради испод кревета. Наиме, прљав веш омета проток позитивне енергије. 

Прочитајте још: Боје које по ФЕНГ ШУИЈУ доносе лошу енергију: Ове елементе одмах морате избацити из купатила

Стари и поломљени апарати

Техничке направе које су одавно застареле или су поломљене, немају места под нашим креветом. Метални апарати нарочито скупљају негативну енергију па тако могу да изазову страхове и бриге.

Увеле биљке

Увеле, мртве биљке, значе мртву енергију. Уместо да се брину за живахност и леп мирис, увеле биљке у фенг шуију значе болест.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas