Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ШОК

Колеге јавно осудиле потез Јадранке Барјактаревић: То је срамота шта је урадила (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица се нашла на мети колега, због снимка у коме је на скупу у Црној Гори, песму Митра Мирића певала са измењеним текстом

1599593358_jadranka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Након што је друштвене рмеже преплавио снимак Јадранке Барјактаревић у коме пева песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије", читава естрада се подигла и осудила овакав њен потез.

Прочитајте још:  ЦРНОГОРКА ОБЈАСНИЛА: "Посвађасмо се је ли СРПСКА или ЦРНОГОРСКА САЛАТА и нико ништа не поједе" (ФОТО/ВИДЕО)

Иако се она правдала да није мислила ништа лоше и да је у том тренутку понела атмосфера, јер су присталице скупа на коме је певала, измењале текст песме, као и да она није размишљала о томе шта изговара, њене колеге немају никакво разумевање за такав њен потез, већ су је оштро осудиле.

Међу првима је на Инстаграму то урадила Катарина Живковић, али и Николина Ковач, Љуба Перућица и многи други, који сматрају да је каријеру започела и гради у Србији и да њен испад никако није смео да се догоди.

Фото: Инстаграм Принтсцреен/катарина_зивковиц оффициал

- Ово бих разумела да је неки спортски догађај био у питању, где је нпр. Црна Гора победила Србију, где би све ово добило шаљив контекст, али да толико будеш алав и глуп да наступиш на политичком митингу, отпеваш овако нешто "понесен енергијом патриота" и тиме даш подршку мржњи и разарању два народа, да не кажем једног народа.Па, у овој држави си постала популарна овде си живела и зарађивала. Глупо да глупље не може бити и озбиљан аутогол за Јадранку - написала је Каћа на свом Инстаграм сторију. Погледајте спорни снимак.

Прочитајте још: Породила се Софија Милошевић: Поносни тата показао наследника (ФОТО)

Након низа не баш тако пријатних коментара, Јадранка је обавестила своје пратиоце да јој је Инстаграм профил угашен. 

Како ће се овај потез, одразити на њене наступе у Србији, сазнаћемо ускоро. Погледајте снимак, због кога је Јадранка осуђена од стране јавности.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas