Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Коме су звезде наклоњене у ЈУНУ а коме нису? Победник месеца је ОВАН, а ОВИ знакови ће једва чекати да се месец заврши!

Месец јун ће неким хороскопским знацима донети све оно што су жарко желели током године, а неки ће једва чекати да се заврши.

1622021009_j-lo.JPG
Фото: Yоутубе/Принтсцреен/Јеннифер Лопез
Oglas

Колико су вам наклоњене звезде, уверите се и сами. Свакако победник месеца је дефинитивно Ован!

Ован- месец јуни је на вашој страни. Срећа у љубави и послу . Лепа и опуштена комуникација ће добринети још бољем односу са партнером. Планета карме је на вашој страни, тако да очекујете да ће вам се све лепо вратити. Такође, посао је на лепој вибрацији. За неке припаднике знака Овна неће бити већих промена али ће сви Овнови имати лепу енергију и комуникацију са колегама и шефовима.

Лав- овог месеца вам све иде од руке. Посао и љубавни однос не трпе једно због другог. Радите на својој каријери али исто тако посвећујете пазњу партнеру. Он је срећан и враћа вам то многоструко. Слободно планирајте путовање јер вам се тамо може догодити да упознате особу која као да је изашла из ваше главе. Слободни Лавови ће уживати у чарима љубави овог месеца.

Вага- месец јун у вама буди флерт и разоноду. Бићете магнет за супротни пол. Ви то осећате и знате и та игра вам прија. На послу ћете имати више среће него памети. Смеши вам се повишица али и промена радног места. Све те промене се дешавају због ваше врцаве енергије која просто мами и опија. Ретко ко може одолети вашем шарму.

Водолија- Венера планета љубави је у вашој 7 кући. Доноси само лепе ствари. Слободни ће упознати особу са којом ће веза почети као необавезни флерт, тај флер прераста у озбиљну љубавну причу која ће дуго трајати. Они који су у вези ће још више уживати јер ова Венера доноси само љубав и лепе моменте.

Стрелац- због крвавог месеца и ретроградном Меркура за вас је најбитније да се овај месец примирите и не доносите одлуке. Одлуке што се тиче љубави, каријере, односа породичних...било какавих. Искрено речено звезде вам баш нису наклоњене. Биће провера свега, вашег менталног стања, љубави где ће бити појачана љубомора што вама није својствено итд. Само сакупљајте информације, осећаје и одлуке и реализујет их у Јулу.

Близанци- карма је умешала прсте у ваш љубавни живот. Ту су сви лончићи побркани. Једно мислите, друго радите, улазите у беспотребну анализу сваког партнеровог покрета..То доводи до забуне. Полако! Само се примирите, укључите свој ум и полако анализирајте прво себе па тек онда партнера. Љубав је двосмерна улица.

Рибе- сва ваша чула су хиперсензитивна овог месеца. И сами знате да у таквом стању се не доносе одлуке. Повуците се у себе и ослушкујте вашу душу и емоције. Само вам оне могу показати прави пут. Не слушајте друге шта вам причају јер је могуће да вас увуку у вртлоге оговарања и сплеткарења а то је нешто шсто вам најмање треба у овом периоду.

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas