Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ

КОНАЧНО! После дванаест година "РОБОВАЊА" свом оцу, певачица спремна да се отвори ОПРИ ВИНФРИ?

Након принца Харија и Меган Маркл, изгледа да ће славна водитељка представити још једну сурову животну причу

1616322303_Britney.png
Фото: InstagramScreenShot/freebritneyla
Oglas

Документарни филм о великој музичкој звезди која је почетком овог века била идол многим девојчицама, филм о трагичном животу Бритни Спирс подигао је буру у јавности и представио чињенице са којим се суочила ова џепна венера.

Шокантни детаљи пробудили су најдубље емоције и расплакали милионе људи широм света, а како се сада спекулише, славна водитељка Опра Винфри могла би да оголи ову причу још једном управо у интрвјуу са овом звездом.

Прочитајте још: Хидратација и пилинг за опоравак коже након зиме: Пролеће само што није стигло

Људи блиски певачици тврде да она жели да отвори душу и исприча шта се догађало и кроз шта је све прошла...

Наиме, Бритни ћути већ 12 година, колико њен отац, Џејми Спирс, има старатељство над њом и располаже свом њеном имовином. Са друге стране, људи блиски певачици тврде да она жели да отвори душу и исприча шта се догађало и кроз шта је све прошла.

Прочитајте још: Салони не раде: Скините ГЕЛ ЛАК сами код куће, корак по корак

Како преносе страни медији, Бритни је размишљала да проговори о својој прошлости, углавном само зато што сматра да други не би требало да  причају њену причу. Њој је одувек било тешко да даје интервјуе, али ако се икад на то одлучи на то, Опра би јој највероватније била први избор.

Поп звезда је позната по томе да не воли да даје интервјуе због осуда медија која је трпела током најтежих момената у животу, али има поверење у Опру, а подстрек да проговори дају јој људи који осуђују њног оца и подржавају њу.

Прочитајте још: Позната певачица због короне одлагала одлазак код доктора, а сада је сазнала сурову истину: "Предстојећи Божић ће ми бити последњи" (ФОТО)

Где је Бритни последњих 12 година?

Џејми Спирс већ 12 година управља целом певачицном имовином и у њено име доноси све приватне и пословне одлуке због њене кратке психијатријске хоспитализације из 2008. године. Пре неколико година друштвеним мрежама је почео да се шири #FreeBritney покрет иза ког стоје њени обожаватељи и који се боре да се Бритни "ослободи" свог оца.

Бритни је 2007. имала јавни нерви слом када је сама себи обријала косу, а у документарном филму New York Times под називом "Framing Britney Spears", откривен је шта је претходило слому славне певачице.

Прочитајте још: Тина Тарнер живот претворила у документарни филм: Ово је мој опроштај (ВИДЕО)

Наиме, Бритни се 2007. године ненајављено појавила пред кућом свог бившег супруга Кевина Федерлајна и хтела је да види своје синове Шона и Джејдена. Након што јој Кевин то није допустио, упутила се до најближег фризерског салона и замолила фризерку да јој пред више од 70 окупљених папараца обрије главу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas