· · Коментари: 0
ВИШЕ СЕ НЕ КРИЈУ

КОНАЧНО УХВАЋЕНИ ЗАЈЕДНО: Меган Фокс је због овог репера оставила познатог глумца (ФОТО)

Меган Фокс и Брајан Остин Грин недавно су ставили тачку на свој десетогодишњи брак, а сада је откривен и разлог њиховог развода.

megan-foks.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Фандом Ентертаинмент

Иако се шушкала да је Меган Фокс пронашла нову љубав и да је то један од разлога због кога се разводи од познатог глумца, холивудски пар није придавао значаја спекулацијама.

Прочитајте још: После 40 година Сталоне решио да ОТКРИЈЕ шта се дешавало са ДРУГЕ СТРАНЕ КАМЕРЕ током снимања Рокија (ВИДЕО)

Ипак, недавно су освануле и фотографије на којима лепа и атрактивна глумица, ужива у друштву свог новог изабраника, репера и глумца Машин Ган Кели, који је четири године млађи од ње. Пар је ухваћен како држећи се за руку напушта један бар у Лос Анђелесу. Врло присно и заљубљено сели су у аутомобил, где су се љубили, а потом и отишли у непознатом правцу.

Меган и Брајан последњих година имали су доста проблема у свом браку, али су након што је глумица остала трећи пут у другом стању, одлучили да пробај још једном. 

Ствари су кренуле низбрдо, раздвојили су се током епидемије короне и схватили да је најбоље да окончају свој брак. 

Прочитајте још:  Њена смрт је мистерија и након 11 година: Да ли су славну глумицу отровали мајка и муж?

Меган и Машин иако су тврдили да су само пријатељи, након снимања реперовог спота, започели су своју романсу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.