Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

КОРЕЈСКА козметика наставља да диктира трендове: Ове савете морате следити у 2021. години

Корејска индустрија лепоте забележила је огроман раст и популарност прошле године откако су људи боравком кући својој кожи посветили толико потребно време и пажњу.

1612992865_Depositphotos_363339428_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Стаклена кожа, слуз пужева и магареће млеко неки су од главних корејских трендова који су се појавили у последњих неколико година. Без обзира где гледате у индустрији лепоте, коејски препарати су свуда и оставли су значајан печат на индустрији захваљујући својим ефикасним и жељеним резултатима.

Прочитајте још: ВЕЖБЕ ЗА ГОРЊИ ДЕО ТЕЛА: Пратите детаљна објашњења тренера Марије и биће вам лако (ВИДЕО)

Иако можда неће бити лако следити корејску рутину лепоте у 10 корака кад се сви почнемо враћати на посао, има неколико новијих трендова за 2021. годину које су препоручили корејски стручњаци и којима се радујемо.

Стручњаци из корејске индустрије се заклињу ретинолом у борби против раних знакова старења, тако да се кожа осећа и изгледа здравије

Ретинол

Прочитајте још: У овоме је ЦАКА! Никада не треба да чекате да ОСЕТИТЕ ГЛАД и ИЗГУБИЋЕТЕ КИЛОГРАМЕ

Идеја о ретинолу већ је заразила стручњаке за лепоту широм света, али ове године постаће главни део рутине сваког стручњака за кожу. Стручњаци из корејске индустрије се заклињу ретинолом у борби против раних знакова старења, тако да се кожа осећа и изгледа здравије. Снажни састојак осигурава да кожа нема нечистоће и да је у свом најбољем облику.

Уље семена шаргарепе

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема

Овај састојак за негу коже налази се у корејској индустрији лепоте скоро деценију и тек се сада пробија до самих врхова у индустрији лепоте. Познат је по својим антимикотичним, антибактеријским и антиинфламаторним својствима, јер садржи витамин А. Савршен је за осветљавање коже, уклањање мрља, ожиљака.

Брахми

Ова биљка, у Индији је позната по својим антиинфламаторним својствима. То је прави састојак који ћете додати у своју дневну неге коже да бисте се спасили од  прљавштине. 

Здраве киселине

Корејска индустрија лепоте укључује више киселина у свој режим неге коже. АХА и БХА, који полако стичу популарност, довољно су нежни да ољуште кожу и прођу кроз слојеве и појачавају регенерацију коже, истовремено се борећи против раних знакова старења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas