Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ СТРУЧЊАКА

"Користите ли превише шампона?": Фризерка открила четири корака за сјајну косу која се не перута и не масти! (ВИДЕО)

Фризерка са ТикТока са 190.000 пратилаца, поделила је савет који нам је свима преко потребан.

1625824267_pjimage--9-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/ sarahbrawleyhair
Oglas

Фризерка је открила колико шампона треба да користите приликом прања косе како бисте добили савршене резулате - и можда ће вас изненадити.

Сара Броли стекла је преко 190 000 пратилаца на ТикТок-у захваљујући својим практичним снимцима са упутствима у којима објашњава шта треба, а шта не треба радити када је реч о нези косе.

Прочитајте још: Wolf фризура: Најпопуларнији тренд са преко 100 милиона прегледа! Стоји свима, а лако се одржава (ФОТО)

Правилно прање косе

Пратиоци су јој поставили питање која је правилна количина шампона за прање косе и Сара је одмах поделила стручни савет - и испоставило се да је то вероватно много мање него што сте мислили.

Поред количине шампона, наопходно је да испоштујете још три ствари.

Четири корака
1. Коса треба да буде мокра.2. Користите праву количину шампона.3. Протрљајте шампон између шака.4. Поновите прање.

"Користите ли превише шампона? Чак и са густом косом не треба вам цела бочица", каже она. Почевши са упутствима, она започиње: "Прво се побрините да вам је коса потпуно мокра!"

Затим је истиснула количину шампона величине врха палца на длан. Пре него што га нанесе на косу свог клијента, она је протрљала шампон са обе руке, што је, како она каже, пресудан корак.

Сара је додала: „Обавезно трљајте рукама између наношења и додајте још воде док шампонирате.“ Када једном нашампонирате косу, поновите то, али само на власишту, јер заправо може исушити крајеве косе.

На крају снимка, она подсећа гледаоце да не забораве и да обавезно оперу и прео испод косе.

@sarahbrawleyhair

Reply to @210527_seungmin not sure how hairy your armpits are but... ##shampoo ##hairdresser ##learnontiktok ##hairproducts @olaplex

♬ Save Your Tears - Remix - The Weeknd & Ariana Grande

Откад је постављен, видео је скупио више од 46.000 прегледа и 3.500 лајкова људи који нису могли да верују колико мало производа треба да користите. Једна особа је рекла: "Осећам се као идиот који мисли да имам превише масну косу. Испоставило се да сам користила превише шампона."

Док је друга девојка, која није остала убеђена, коментарисала: „Девојко, ја сам попут Златокосе, не могу да користим само толико“. 

За још Сариних савета, погледајте снимке испод.

@sarahbrawleyhair

Reply to @pastaqueenlogan using this on a client! Beach wave tutorial ##haircurlingtutorial ##hairtok ##beachwaves ##texture

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat
@sarahbrawleyhair

The @ghdofficial glide 😻 have you ever tried it? ##ghd ##haircurlingtutorial ##hairtransformation ##slippingthroughmyfingers ##hairfoodhype

♬ ladies and gentlemen HER - gracie may
@sarahbrawleyhair

FOLLOW ME ON INSTAGRAM FOR MORE HAIR STUFF! link in bio ##beachwaves ##hairtutorials ##hairtok ##SageTellMe

♬ Castaways - The Backyardigans

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas