· · Коментари: 0
БЕБЕ

Коса Меган Маркл и очи принца Харија: Овако ће изгледати Лилибет! (ФОТО)

Лилибет Диана ће највероватније имати црну коврџаву косу на Меган Маркл и плаве очи на тату принца Харија.

1623994813_w_56743550.jpg
Фото: ЕПА

Меган Маркл је јуче пријатељима послала слику недавно рођене бебе Лилибет, али док чекамо да се појави прва слика девојчице покушали смо да на апликацији makemebabies направимо како ће, највероватније, изгледати.

Прочитајте још: Све гледају Камилу: Трке у Аскоту показале како се гламурозно носи шешир (ФОТО)

Прва краљевска беба рођена у САД

Лилибет Диана рођена је у петак 4. јуна и, захваљујући астрологу, већ смо дознали каквог ће бити карактера Лили, као и шта је чека у животу. Захваљујући апликацији успели смо да претпоставимо како ће изгледати!

Да подсетимо, мала Лилибет је прва краљевска беба рођена у САД.

Коса Меган Маркл и очи принца Харија

За почетак, највероватније ће наследити мајчину црну коси и у детињству ће имати локнице. Арчи је наследио све од оца и косу и очи. Мали Арчи је последњи потомак Хенрија Осмог од којег, верује се, породица наслеђује црну косу и плаве, продорне очи. Мала Лилибет ће вероватно наследити од оца очи, па ће имати изражајан поглед.

Фото: Апикација makemebabies

Осмех Меган Маркл

Војвоткиња од Сасекса има упечатљив осмех, па ће Лилибет вероватно наследити мајчин осмех, јер је Арчи, према садашњим фотографијама, наследио очеву вилицу.

Лили ће бити очаравајућа девојчица и блистав изглед ће употпунити карактером, јер је добро позанто да су Близанци (што је њен хороскопски знак) комуникативни.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Меган Маркл је, иначе, јуче виђена како шета псе, што значи да је порођај протекао у најбољем реду и да се добро осећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.