Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЛО

Космонаути су занемели: Седам анђела летело је око станице, а онда их је Хабл снимио

Космонаути "Саљута 7" испред брода су угледали наранџасти облак, а када су улетели у њега видели су нестварна бића!

1619698339_astronautPixave.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

У јулу 1984. године совјетски космонаути Олег Атаков, Владимир Соловјев и Леонид Кизим налазили су се већ 155. дан на свемирској станици "Саљут 7", у мисији да поставе рекорд у дужини боравка у свемиру и обаве низ експеримената које су добили у задатак. У току тог посла, испред брода угледали су нешто што је личило на облак наранџастих гасова. Док су се питали шта би то могло да буде, улетели су у њега.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Ођедном, унутрашњост станице била је окупана јаком наранџастом светлошћу. Чинило се да долази споља и да пролази кроз непрозирне зидове свемирског брода. Помислили су да је дошло до некакве експлозије, у свемирском простору или у летелици. Људи су били окружени блиставом светлошћу, као да исијавају изнутра или имају ауру.

Седам нестварних бића их је посматрало...
Били су хипнотисани
У призору је било нечег хипнотишућег, како су после изјавили, и можда је то био разлог да га нису снимили.

На кратко, светло је заслепело посаду и прво ништа нису могли да виде, а онда су угледали седам нестварних бића у људском облику, која су имала огромна крила и људска лица! Око главе су им блистали ореоли.

Доживљај је трајао 10 минута, па су ишчезли.

Приковани за застакљене отворе на броду, немо су посматрали како ова створења лебде у непосредној близини њихове свемирске станице. После десет минута, светлост је ишчезла а са њом и хуманоиди дивовске величине који су до тада држали корак са васионском капсулом.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Појаву су видели сви космонаути на "Саљуту 7" и они су о "свемирским анђелима" известили претпостављене на Земљи, Контролни центар мисије, али је команда закључила да је у питању умор.

Смејали су нам се
У свемирској станици видели су огромна крила, ореоле око глава, али привукао им је пажњу израз на лицима. "Они су нам се смешили", рекли су касније, тврдећи: "То није био осмех поздрава, него осмех радости".
И нова екипа космонаута је видела анђеле!

У орбиталној станици након тога, боравила су тројица космонаута са "Сојуза 11" - Јуриј Малишев, Генадиј Стрелаков и Ракеш Шарма, Индијац, а после њих, 167. дана, са "Сојуза 12" стигли су Владимир Џанибеков, Светлана Савитскаја и Игор Волк, да би обавили неке неопходне поправке.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Ова тројка, укључујући и Атакова, Соловјева и Кизима, у току боравка доживела је идентично искуство када је наранџаста светлост преплавила унутрашњост брода и сви су, као по команди, пришли прозорима да би се осведочили у присуство "анђеоских створења". Поново их је било седам.

Фото: Пиксабеј

Сада је за Контролни центар то већ био велики проблем. Извештаји са "Саљута 7" добили су ознаку "строго поверљиво" и сви су упозорени да не падају под утицај групних халуцинација.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

На званичним страницама које се односе на мисију "Саљута 7" нема помена да је било ко од космонаута који су били укључени 1984. године известио о виђењу "анђела.

После пада СССР дознали су да их и амерички астронаути виђају, редовно...

Касније, после пада Берлинског зида и окончања Хладног рата, када су учесници догађаја дали изјаве откривено је и да амерички астронаути учестало сусрећу "анђеле" у космосу, у руским изворима наводи се прича онако како су је путници на "Саљуту 7" испричали. Али, констатује се да је посада, под командом Олега Аткова, провела рекордних 237 дана у свемиру и да је то премор могао да буде узрок халуцинацијама.

Хабл их је снимио
Постоји снимак са телескопа Хабл који је детектовао седам светлећих објеката у Земљиној орбити. Према незваничним изворима, неке од фотографија су приказале седам фигура крилатих створења који подсећају на библијске анђеле. "Високи су око 20 метара, а крила достижу распон као модерни комерцијални џетови", тврдио је један од пројектних инжењера Хабла Џон Прачерс.

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

Један "мега УФО" облик анђела појавио се 2015. године на више слика НАСА када је Соларна и хелиосферична опсерваторија (СОХО), летелица лансирана 1995. године са задатком да константно снима Сунце.

Снимила их је НАСА, али и инжењер Иван Вагнер.

На Међународној свемирској станици Иван Вагнер, инжењер летења са "Сојуза М-16", снимио је на филм пет објеката изнад Земље. Призор је трајао 52 секунде, а Вагнер је снимак проследио Роскосмос и сада га испитују експерти на Институту за истраживање свемира у Руској академији наука.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas