Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУКЊЕ

Кожне СУКЊЕ су императив овог пролећа: Уске, на фалте или "А" крој

Кожна сукња се сматра класичним делом гардеробе који је вечито модеран...

1616997356_Suknjakoza.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Готово да не постоји сезона или година када је кожна сукња вишак у гардероберу. Кад год да је оденете, поново ћете се уверити колико је безвремена. И шик. И бунтовна.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Флора као прави пролећни мотив: Цветне хаљине и овог пролећа у тренду (ФОТО)

Класичне, уске, дужине до колена, увек могу да буду ваш кец из рукава, нарочито ако су црне, браон или боје меда.

Нешто посебније делују оне "сирена" кроја, као и модели израђени од коже рептила или неке "зверке" која нас асоцира на пространство саване.

Кожне сукње ће увек бити модерне, поготово "А" крој.

Ипак, апсолутни хит су миди-модели такозваног А кроја, који чак, упркос природи коже као материјала који није нимало једноставан за обраду, могу да имају фалте, а да истовремено на вама не изгледају као скулптура.

Прочитајте још: МАМА, позајми ми твоје девојачке! Ево који одевни комад се ВРАТИО НА ВЕЛИКА ВРАТА (ФОТО)

Одличан избор су и двобојне сукње, израђене од две контрастне боје, од којих једна "фарба" само већу скривену фалту и долази до пуног изражаја тек приликом дужег корака, у виду изненађења.

Прочитајте још: Наглашава женственост, сужава струк: Модел панталона који ће бити тотални ХИТ ове сезоне (ФОТО)

Одлично се уклапају у готово сваки "аутфит" - од спортског (када могу да се комбинују чак и уз патике), до најелегантнијег (уз чипку и високе потпетице).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas