Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
славље

Краљица Елизабета слави ПЛАТИНАСТИ ЈУБИЛЕЈ: Откривени детаљи прославе широм Енглеске

Краљица Елизабета прославља плантинасти јубилеј.

1622788754_ba21e767eb05bce86eb81ad1b4601c78b2dcee1a.jpg
Фото: епа
Oglas

Краљица Елизабета и цела породица од почетка године у центру су пажње не баш тако лепим стварима, унук јој је отишао, одмах је уследио интервју и бројна признања код Опре, а онда је принц Филип преминуо. 

Сва дешавања, међутим, не могу да стану на пут прослави владавине. Наиме, 02. јуна 2021. године навршава се 69. година Елизабетхине владавине Енглеском, што значи да ће следеће године бити њена 70. годишњица као краљица.

Прочитајте још: Мајка Јелене Ђоковић на УДАРУ ЈАВНОСТИ Огласила се и Јелена: "Одговарам само за своје поступке, на друге само могу да утичем примером"

Прослава јубилеја краљице Елизабете

Бакингемска палата је 2. јуна 2021. најавила краљичин платинасти јубилеј, који би требало да почне 2. јуна 2022. што је тачан датум њене 70-годишњице на престолу. Прослава ће трајати од 2. до 5. јуна када ће људи широм Уједињеног Краљевства да славе дуги живот и владавину Елизабете.

Биће одржане званичне свечаности широм змеље

Краљица, која ће имати 96 година током четвородневног догађаја, учествоваће на свечаностима као што је присуствовање популарној трци коња која се први пут одржала још давне 1780. године.

Прочитајте још: Знам ко ми је УНИШТИО породицу! ОШТРЕ речи принца Вилијама: Начин на који је добијен ИНТЕРВЈУ је ПРЕВАРАНТСКИ! (ВИДЕО)

Такође је пшланирано да неки од највећих светских естрадних уметника направе концерте у Бакингемској палати, имена извођача још увек нису позната.

Платинасти јубилеј укључиваће музику, позориште, уличну уметност, карневале... Биће то занимљива прослава.

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas