· · Коментари: 0
САМО ЗА ДАМЕ

КРАТАК курс ЗАВОЂЕЊА: Лево ухо и ДЕСНО РАМЕ! Наћићете МОМКА чим примените ових 7 САВЕТА

У свом најбољем сте издању: нашминкани, дотерани, на вртоглавим штиклама, али то не делује на мушки свет! У чему је проблем?

1601540577_Depositphotos_268386536_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Неколико проверених савета искусних заводница помоћиће вам да пробудите своју заводљиву страну и ситуацију сагледате са мушке стране.

1. Не скрећите поглед!

Поглед и осмех су добитна комбинација. Када вам се сретне поглед са мушким - не скрећите га, наставите да га гледате у очи и додајте смешак. Ако склоните поглед шаљете поруку да вам се не свиђа. Осмех је најбоља шминка!

Прочитајте још: Одабир БОЈЕ ЛАКА за нокте није случајан! Ево шта она говори о нама

2. Покажите кожу

Мушкарци су визуелна створења, њихова машта је скромног домета. Ако мислите да је решење дубоки реколте или екстра кратка сукња - варате се. Они боље реагују на обнађена рамена или врат. Огрлицом скрените пажњу на тај део тела.

Мушкарци воле женски врат Фото: Депозит

3. Обуците се за мушке, а не женске очи

Ако вас на улици више гледају жене него мушкарци - свака част за стил! Мушакрци воле женствене жене, па уместо тунике обуците нешто што истиче струк.

Ако вас одмеравају жене - свака част, али то није пут до мушког срца!

4. Скрените пажњу на ноге

Обукли сте сукњу (то је јасно да морате) и с времена на време их полако прекрстите, јер ћете тако привући мушки поглед. Док су вам ноге прекрштене полако њишите стопало, јер тиме поручујете да сте опуштени и спремни за флерт.

Прочтиијте још: Одговор је у ПОГЛЕДУ: Да ли ћете остати ПРИЈАТЕЉИ или ПОСТОЈИ НЕШТО ВИШЕ

5. Случајно га додирујте

Додир је знак блискости и има магично дејство на мушкарца. Почните тако што ћете му додирнути лакат, а ако вас засмеје додитните му врховима прстију раме. Ако окрене поглед нежно му руком вратите лице ка вама.

Чим подигне чашу и ви то урадите!

6. Опонашајте га

Постоји студија која показује да опонашање нечијих покрета повећава интересовање за вас. То се често дешава са особама које су вам блиске. Радите то спонтано, а не као имитирање. Рецимо, када он подигне чашу урадите то и ви.

Прочитајте још: ХИТ на ИНСТАГРАМУ! Овакву минђушу НИКАДА НИСТЕ ВИДЕЛИ! Одгледајте ВИДЕО до краја

7. Бирајте његову леву страну

Лева страна тела је повезана са десномс траном мозга која је задужена за естетику и осећања. Ходајте са његове леве стране, причајте му у лево ухо, јер ћете га тако емотивно стимулисати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.