Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈЕ

Крећу најбоље домаће серије на ТВ Прва: „Коло среће“ и “Игра судбине” - Од понедељка, 6. септембра

Приче које никога неће оставити равнодушним.

1630583734_AKK_2673.jpg
ФОТО: Промо
Oglas

Многобројне фанове најпопуларније домаће серије “Игра судбине”, обрадоваће вест да нове епизоде крећу од понедељка, 6. септембра. Гледаоци ће моћи да прате нову сезону сваког радног дана у 20 часова на Првој телевизији, а како продуцентска екипа најављује, очекују нас бројна изненађења и заплети. Видећемо још узбудљивије догађаје везане за породице Каначки и Ожеговић и њихове пријатеље и непријатеље - уз обиље обрта, невероватних дешавања, нових љубавних прича, изненађења, страшних страдања појединаца, уздизања из пепела, нових радости и страхова, стрепњи и претњи, у вечитој борби добра и зла, у борби за љубав, породицу и оне које највише волимо.

Фото: Промо

Шта се десило након телевизијске вести у којој је објављено да је Ада Каначки убијена? Какав је епилог љубавних прича омиљених парова Алексе и Миле и Луке и Уне? Уз старе и нове ликове, уз невероватне обрте, као и обично, у “Игри судбине” видећемо да ништа није онако како изгледа на први поглед.

Прва телевизија припремила је још једно изненађење за све љубитеље домаћег серијског програма те ће публика од понедељка, одмах после “Игре судбине”, у термину од 21 час моћи да прати још једну занимљиву И духовиту причу - “Коло среће”. Судећи по фантастичној глумачкој екипи, нема сумње да ће И ова серија великом брзином освојити публику. “Коло среће” је прича о скомној жени која се бори са свим недаћама које носи живот самохране мајке двоје одрасле деце. Растрзана између жеље да обезбеди новац за опстанак своје породице и бриге о укућанима, Мара Ракетић доживеће обрт какав се дешава реткима – постаће једна од најбогатијих особа у земљи. Са Мариним богатством, међутим, кренуће да се расплићу велике тајне и интриге које људи око ње имају, али највећа тајна је она коју Мара носи од ране младости. 

“Коло среће” је прича која обилује мелодрамским заплетима, интригама и мистеријом, ставиће бројне препреке пред све ликове у серији, показујући нам да мала места нису само мирна и ушушкана, већ управо супротно – пуна су тајни, сплетки и неочекиваних обрта. 

Главне улоге у серији играју Нела Михаиловић, Воја Брајовић, Љиљана Драгутиновић, Јадранка Селец, Љубинка Кларић, Јана Милић Илић, Зоран Пајић, Јелена Ракочевић, Ања Мит, Јелица Сретеновић, Миленко Павлов, Горан Радаковић, Андреј Шепетковски, Вјера Мујовић, Дубравко Јовановић, Тамара Радовановић, Тијана Печенчић, Никола Шурбановић, Милош Ђуричић, Никола Малбаша, Иван Заблећански, Иван Иванов, Јелена Пузић, Јована Јелић, Драгана Ђурђевић, Раде Ћосић, Катарина Живковић, Ивана Аџић и многи други.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas