Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

Крећу нове епизоде најпопуларније серије „Игра судбине“

Од вечерас, сваког радног дана у 20х

1630668823_Igra-sudbine.jpg
ФОТО: Промо
Oglas

У другој сезони омиљене домаће серије „Игра судбине“ гледаћемо још узбудљивије догађаје везане за породице Каначки и Ожеговић и њихове пријатеље и непријатеље - уз обиље обрта, невероватних дешавања, нових љубавних прича, изненађења, страшних страдања појединаца, уздизања из пепела, нових радости и страхова, стрепњи и претњи, у вечитој борби добра и зла, у борби за љубав, породицу и оне које највише волимо.

Шта се десило након телевизијске вести у којој је објављено да је Ада Каначки убијена? Како се Томас Брунер нашао у затвору и на који начин повлачи конце иза решетака? Која је улога његовог сина Ритера? Какав је епилог љубавних прича омиљених парова Алексе и Миле и Луке и Уне? Коме се лекари боре за живот, а који негативац доживљава стравичну судбину? Да ли ће успети једна отмица, коју организују омиљени ликови? Ко се појављује из далеке Аустралије и све окреће наопачке? Ко поново учи да хода и говори, а кога је мафија ликвидирала на најбруталнији начин? Ко је коме помрсио конце у љубави? У кога је пуцала непозната девојка и зашто? Кога једно дете спашава, док другоме руши све илузије у животу? Ко је мистериозна жена са седам презимена? Чија љубав ће постати пакао? Ко је Никша Корлат? Које су све тајне крили ваши омиљени јунаци? И ко су, заправо, Лука Каначки и Алекса Ожеговић?  

Уз старе и нове ликове, уз невероватне обрте, као и обично, у Игри судбине видећете да ништа није онако како изгледа на први поглед. Другу сезону ваше омиљене серије гледаћете до самог краја без даха, уз сузе и смех, неверицу и стрепњу за ваше омиљене јунаке. А какав ће бити тај крај – не можете ни да замислите.

Један од омиљених ликова у серији свакако је Уна Христић коју игра наша прелепа глумица Драгана Мићаловић. Као и већина њених колега, врло је мистична у откривању детаља са снимања препуштајући гледаоцима да из вечери у вечери уживају у новим епизодама и узбудљивим заплетима и причама које их очекују: „Могу само да кажем да ће открити и другу страну мог лика Уне Христић која се због низа ситуација, разочарања и судбине коју јој је живот доделио, крила иза маске. Али она је храбра девојка која сме да покаже и своју рањиву страну“. Она наговештава да ће бити доста изненађења кад је Уна у питању: „Сценариста Жарко Јокановић нас стално изненађује, не знам откуд му толико идеја за нове заплете тако да сви једва чекамо сваку нову епизоду коју напише, да видимо шта је смислио и често се питамо, има ли краја заплетима“ кроз осмех каже лепа глумица. На питање да ли се сусрела до сада са неким негативним коментарима у вези са ликом Уне, Мићаловићева искрено одговара да има срећу јер приликом сусрета са гледаоцима јој нико ништа не замера: „Уна је прототип једне идеалне девојке и човека. Људи воле њену искреност и пожртвованост и видим да навијају да Луку и Уну. Мислим да су нас заволели и где год да се појавимо заједно, било на филмским сусретима или неким догађајима, обасипају нас питањима“. Драгана сматра да је кључ успеха ове серије њена константна присутност у домовима: „Гледаоци нам често кажу да имају осећај да нас познају јер смо нон-стоп у њиховим кућама. То се нарочито развило током оних немилих дана короне када су нас људи пратили нетремице. Успели смо да бар мало скренемо мисли људи са ружних ствари и вести којима смо били свакодневно окружени. Зато је ова серија и дошла у правом тренутку“. 

Осим занимљивог сценарија који производи невероватне заплете, динамичан живот и непредвидиву судбину свих јунака, успеху серије допринели су и талентовани глумци који раде свакодневно. Стога Мићаловићева објашњава да често и нису свесни успеха и популарности коју су доживели заједно са својим ликовима јер снимају од ране зоре до касних сати. Међутим, на било ком дешавању широм земље, загрљаји и широки осмеси армије фанова, сасвим су јасан подсетник да је ова серија тренутно неприкосновена на медијској сцени. Крај свакако никоме неће лако пасти али Драгана каже да не размишља о томе: „Све су то лепе ствари али и пролазне“. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas