Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗНАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Кријете своје НЕГАТИВНЕ ОСОБИНЕ од других људи? Нумерологија вашег ОМИЉЕНОГ БРОЈА вас одаје...

Древна вештина тумачења бројева открива наше скривене особине.

1619115849_Depositphotos_379165554_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Прочитајте још: У 15.год покушала је да изврши САМОУБИСТВО: Онда су уследила још 2 пута,а сада Лана има ПОРУКУ за све (ФОТО)Популарна нумерологија добила је на популарности последњих године, а све то захваљујући чињеници да се бројеви налазе свуда око нас и да откривају много тога скривеног у нама, али у људима око нас. Све шти је потребно је да знамо да тиумачимо бројеве, јер сваки знак носи неко значење и упозорава нас на различите животне околности које нас очекују.

Прочитајте још: Олга је разговарала са духом МРТВЕ МАЈКЕ, а муж ју је волео до краја живота - Разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА

Људи који фаворизују број два су интуитивни и емотивни...

Тако и омиљени број открива много више о нама него што то сами можемо замислити. Упрво због тога, будите пажљиви када некоме откривате ову информацију, али пажљиво прочитајте и тумачења свог личног омиљеног броја и постаните свесни свих својих особина.

Број 1

Прочитајте још: У 15.год покушала је да изврши САМОУБИСТВО: Онда су уследила још 2 пута,а сада Лана има ПОРУКУ за све (ФОТО)

Број један је синоним за "најбоље" у већини култура. Овај број симболизује самопоуздање, а ви сте више него вероватно снажан вођа са великим амбицијама. Понекад умете да будете себични и захтевни. Један је број усамљеника или некога ко неће да следи гомилу. Симболизује креативни дух и индивидуалност.

Број 2

Људи који фаворизују број два су интуитивни и емотивни. Ови људи такође могу бити врло срамежљиви и лако их преплави негативност. Обично у свему приметите и добро и зло, а разположење може да се промени у секунди.

Број 3

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Број четири је симбол стабилности и реда

Људи којима је омиљени број три обично су велики авантуристи. Веома су енергични, духовити и друштвени. Ако фаворизујете број три, вероватно имате јаку визију своје будућности и лако налазе пријатеље. Број три је важан у многим религијама и културама.

Број 4

Ако је ваш избор број четири, чврсти сте и имате самопоуздање. Веома сте храбри, искрени и мудро дајете своје поверење другима.  Са друге стране, понекад можете да будете тврдоглави због непоколебљивих веровања. Број четири је симбол стабилности и реда.

Број 5

Пет је број особе која је увек у покрету. Ако вам је ово омиљени број свакодневница вам лако досади. Чак и када немате шта да радите, ви ћете пронаћи нову авантуру. Можете бити врло радознали и енергични, али понекад и помало драматични.

Прочитајте још: Пливачки клуб за особе са инвалидитетом: Најмлађи члан има шест месеци

Број 6

Људи којима је шест омиљени број су углавном љубазни, брижни и стрпљиви. Имају много идеја које желе да поделе са светом. Склони су усамљености и зато им љубавне везе нису јача страна. Они у потпуности уживају у авантуристичким активностима и храбре су душе.

Број 7

Они који одаберу број седам, вероватно су мудри и паметни. Због своје интелигенције они могу да буду нестрпљивији и критичнији према другима. Такође су веома лојални и верни људи. Многе културе сматрају да број седам доноси срећу.

Сви којима је омиљени број девет себе сматрају испуњеним људима или теже ка томе у животу. Они ефикасно користе своје таленте и способности што их чини одличним вођама...

Број 8

Људи којима је омиљени број осам, обично имају тенденцију да постану успешни. Прилично су моћни и веома се труде да постигну оно што желе. Они су врло уравнотежени људи и због тога пријатељи увек имају поревења у њих.

Број 9

Сви којима је омиљени број девет себе сматрају испуњеним људима или теже ка томе у животу. Они ефикасно користе своје таленте и способности што их чини одличним вођама. Ако фаворизујете број девет, највероватније волите да будете главни у свакој авантури.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas