· · Коментари: 0
КУЋНИ ПОСЛОВИ

Крпу у руке! Ових ПЕТ СТВАРИ у кући морате чистити СВАКОГ ДАНА

Немамо сваког дана довољно времена да очистимо целу кућу, али имамо неколико минута да чистим одржавамо неколико кључних ствари у кући како би хигијена увек била на високом нивоу

1596233758_ciscenje.png
Фото: Pixabay

Чистоћа је пола здравља! Иако није потребно да генералка буде сваког дана, па можда ни сваке недеље, постоји неколико ствари у кући које су огледало хигијене дома па свакодневно морамо да их чистимо.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Ако је ходник уредан - кућа зрачи позитивном енергијом и уноси радист чим крочите у њу

Доносимо вам списак од пет ствари које свакодневно морамо опрати.

Прочитајте још: Да бисте имали МИРАН и КВАЛИТЕТАН САН држите једну од ове три БИЉКЕ у СПАВАЋОЈ СОБИ

Даљински управљачи су идеална места накупљања бактерија у кући. Обришите их влажном крпом на крају или почетку дана. Исто вреди и за мобилне телефоне.


Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Ходник у вашем дому веома је важан и може имати велики утицај на то да ли се осећате опуштено кад дођете кући. Ставите торбе где им је место, уместо на сред пода, ситан новац, пошту и друге ситнице ставите у неку чинију на столићу, окачите јакне и капуте. Ово је довољно да ваш ходник буде уредан.

Прочитајте још: Мрље од УЉА уклоните за пет минута уз само 2 ПРИРОДНА САСТОЈКА (ВИДЕО)

Кухињске крпе користе се и за брисање руку док кувате или поспремате, а њима се и брише чисто посуђе. Или их мењајте сваки дан или истовремено у употреби имајте неколико крпа за различиту сврху.

Ормарићи у купатилу и кухињи се изузетно брзо се запрљају, зато у близини држите спреј за чишћење и памучну крпицу да бисте их свакодневно могли пребрисати.

Прочитајте још: Доносе љубав, срећу и УСПЕХ! ФЕНГ ШУИ тврди да ове три биљке МОРАТЕ имати у дому

Сунђери за рање судова су омиљено место за све могуће бактерије. Да бисте их очистили можете их преокувати на неколико минута или је на неколико минута ставите у микроталасну пећницу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.