· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Круг насиља се наставља: Манекенка проговорила о УЖАСАВАЈУЋОЈ ВЕЗИ са славним глумцем, јавило се још њих

Арми Хамер, познати холивудски глумац, скоро је од стране непознате жене оптужен да је канибал.

1611222794_pjimage--8-.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / армиехаммер / паигелорензе

Поводом ових прича, јавила се и његова бивша девојка Пејџ Лоренс.

Прочитајте још: "НИЈЕ ЗА ЈАВНОСТ"... Дара Бубамара кренула да се туче са 20 мушкараца на свадби

Ова манекенка тврди да је глумац тражио од ње да уклони ребра како би могао да их поједе, а потом је истакла да је у томе био "100 одсто озбиљан". Такође, она наводи да је он у више пута промовисао канибализам у периоду од августа до децембра 2020. када су они били заједно.

- Рекао је да жели да нађе лекара који може да ми уклони ребра. Говорио ми је да то могу да урадим и да ми нису потребна, а да он може да их скува и поједе - прича лепа манекента у интервјуу за "СТАР магазин".

Прочитајте још: Да ли је Весна Ђогани краљица Тик Тока? (ВИДЕО)

Корисници друштвених мрежа приметили су да је тело младе манекенке било прекривено модрицама у периоду док се забављала са глумцем, а имала их је свуда по телу, а то се приметило на фотографијама.

Пејџ је истакла да иде код терапеута како би превазишла трауматично искуство

Она наводи да је глумац на почетку везе био веома шармантан и представљао се као фин. Полако је изманипулисао њоме, али истиче да је најгоре што јој се заиста допало.

Прочитајте још: Сања Кужет ватреним плесом засенила кандидате (ВИДЕО)

- Сагласност је комплексна ствар у таквим односима, ако пристанете на нешто, то не поништава могућу трауму - поручила је.

Поред Пејџ, огласила се још једна Хамерова бивша - Кортни Вучековић, која је изјавила и истакла да је глумац волео однос "господар - роб", и да јој је рекао да жели да јој сломи ребра и да их поједе.

Кортни је рекла да је ово за њу јако тешко и трауматично искуство и да је после ове везе потражила стручну помоћ.

Хамер је све ове наводе демантовао, уз речи да се ради о "неправедним оптужбама", а извори тврде да се његова бивша супруга Елизабет Чејмберс, од шока који је уследио након ових изјава, разболела. 

Његове канибалистичке црте открила је једна девојка, објавивши поруку коју јој је послао, њу можете прочитати ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.