Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Кућа са пет спаваћих соба, винским подрумом и теретаном, може бити ваша за само 261 ДИНАР (ВИДЕО)

Власник куће, Ден Ле Бон, био је приморан да смисли другу опцију, када је продаја његове имовине пропала

1596452247_soba.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Глобал ентертаинмент
Oglas

Смештено у Западном Јоркширу, имање спада у модерно, уређено и изузетно пространо,што га чини идеалним домом за породицу.

Прочитајте још: ХОРОР! Пуцано на МАЈКУ И СИНА јер нису држали ДИСТАНЦУ! (ФОТО)

Ден Ле Бон, власник куће, првобитно је ставио своју кућу на продају, али нажалост, због пандемије коронавируса, продаја је пала. С обзиром да очекује друго дете, желе да се преселе, па им је требало идеално решење. Инспирацију су нашли у другим породицама које су учиниле нешто слично.

Дошли су на идеју да кућу пријаве на сајт Раффел, где ће потенцијални купци купити карту за обилазак куће вредну 2 фунте (261 динар), а 30. октобра у 9 сати онај ко буде имао највише среће биће извучен и освојиће дом из снова.

Прочитајте још:  ПОТПУНО НЕВЕРОВАТНО! Свака стота жена НЕ ОСЕЋА БОЛ током порођаја због ретког ГЕНА

У приземљу је кухиња опремљена модерним намештајем, укључујући и фрижидер за вино. Дневни боравак и тоалет су огормни, а у соби за пријем постоји камин, и велики прозори који гледају на предње вртове. На првом спрату пронаћићете три двокреветне спаваће собе - од којих је једна главни апартман са купатилом у коме се налази када хидромасажну  и туш кабина. А када се попнете на други спрат, постоје још две двокреветне спаваће собе и остава. 

Прочитајте јошНа овом питању сви ПАДАЈУ! Најтеже је ва возачком испиту и скоро НИКО не одговори ТАЧНО (ФОТО)

Укупно има четири собе - радна соба, помоћна / играоница, сноокер соба / теретана и вински подрум који је потпуно напуњен, а који се лако може преуредити. - Моја породица и ја смо одлучили да продамо кућу, пропала је због пандемије и сада се морамо преселити, али не можемо да продамо.

- Имамо још једно дете на путу и ​​мислили смо да покушамо. Ради сопствене заштите, нисмо поставили тачну локацију некретнина јер још увек живимо на овом имању. Ово је идеалан начин да се преселим у тренутној ситуацији, а желим и да прикупим што више новца за амбуланту Календрон Виг.

- Спасили су живот мојој осмогодишњој ћерки кад су је хитно одвезли у болницу, због престанка дисања. По доласку, ођурили су право у салу и спасили јој живот два пута те ноћи. Одувек сам желео да помогнем оделењу, а посебно Џон Годену, неурохирургу који је спасио.

- Раффел је сто посто сигуран и тачан, а помоћиће једној од особа или породица да оствари своје снове на најлепши могући начин. Ово је прилика једном у животу да можете да освојите нешто овако - рекао је власник куће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas