Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Порастао

Купци новог "ситроена Ц4" моћи ће да бирају између три верзије погона! (ФОТО-ВИДЕО)

Један од најпродаванијих француских модела је сада више налик кросоверу него седану или хечбеку

1593772401_naslovna.jpg
Фото:"Ситроен"
Oglas

"Ситроен" је и званично, на онлајн презентацији, како смо недавно и најавили, представио свој нови модел "Ц4".

Потпуно редизајнирано возило преузима стандарде сегмента компактних лимузина и комплетни "Ситроенов" нови идентититет са стандардима СУВ возила. 

Фото:"Ситроен"


Поред  електричне верзије, нови "Ц4" који сада има  облик  купе-кросовера,са повећаном клиренсом (одстојање од тла) које износи 156 мм, нови модел је и "порастао" у односу на претходни "Ц4" хечбек па је сада дуг 4.360 мм, широк 1.800 мм и висок 1.525 мм. Порасло је и међуосовинско растојање на 2.670 мм.   Yапремина пртљажника је сада 380 литара , а обарањем yадњих седишта добија се  1.250 литара 

Прочитајте још:Да ли знате који ауто Џереми Кларксон сматра НАЈЛЕПШИМ свих времена?(ФОТО/ВИДЕО)

Унутрашњост водела је типично "Ситроенова", Све је складно, минимално и функционално. Ту су  два велика дигитална екрана на централној конзоли и инструмент табли а постоји и "хеад-уп" дисплеј испред самог ветробранског стакла.
иако је "перјаница" електрични модел, "Ситроен" је купцима понудио још два изботра. У понуди је и бензинска али и дизел варијанта! То су три бензинска, два дизел агрегата, Бензинци  снаге 100, 130 и 155 КС и чувени "Блу ХДИ" дизелаши са 110 и 130 КС .


Верзија са погном на електромотор је опремљена батеријом капацитета 50 кWх и према WЛТП мерном циклусу може да пређе до 350 км са једним пуњењем.  

Прочитајте још:Невиђена БРУКА "Волвоа": Повлаче 2,18 милиона возила због појасева!

Убрзање од 0 до 100 километара на час је 9,7 секунди, а максимална брзина је електронски ограничена на 150 км/х. Са брзим пуњачем од 100 кW, батерију је могуће допунити до 80 одсто капацитета за 30 минута, док на пуњачу од 11 кW исти поступак траје око пет сати. На обичној кућној утичници, за потпуно допуну је потребно чак 24 сата.  
Продаја ових возила почиње ове јесени када ћемо сазнати и цену.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas