Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЈУТИ ТРЕТМАН

КУПКА ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТА запалила интернет: Топи сало са стомака и подмлађује, а само треба да додате СОДУ БИКАРБОНУ!

Ретко ко зна за употребу ове намирнице у бјути третманима!

1624646916_kupka.jpg
Фото: Депозито
Oglas

Унека ранија времена, сода бикарбона је представљала замену за готово све - од детерџената, до средства за чишћење и дезинфекцију, надимање, а користила се и у кухању. 

Ретко ко зна за употребу ове намирнице у бјути третманима, а који помажу мршављање (посебно масноћа са предела стомака) и чисте тело од токсина.

Сода против уједа комараца
Такозване сода купке побољшавају стање коже, ублажавају свраб и црвенило од убода инсеката. Ако су вас изуједали комарци, најбоље би било да уроните у раствор соде бикарбоне, тако да ће непријатан осећај нестати, а кожа ће се брже опоравити.

Купке у којима је растворена сода бикарбона помажу да се ријешите целулита тако што делују на метаболичке.

Како направити сода купку?
 

Потребно вам је 200 г соде коју ћете растворити у врућој води и одвојеној посуди. Напуните каду топлом водом и у у њу излијте припремљену смесу.

Оптимално време које би требало да проведете у оваквој купки је 10-15 минута, а након 15-20 третмана ћете приметити видну разлику. Након једног третмана направите паузу од недељу дана, па наставите уколико је потребно.

Зароните само до линије рамена, или боље - у седећем или полуседећем положају. После поступка, немојте да се испирате. Осушите тело пешкиром. Затим обуците баде мантил и лезите под топли покривач.

Ове врсте купки су савршене када се комбинују са морском сољу, есенцијалним уљима, па чак јодом (дода се максимално 4-6 капи).

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas