Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

ЛАГАЛА: Меган Маркл је као мала била ОПСЕДНУТА краљевском породицом! (ФОТО)

Меган Маркл је у легендарном интерјуу Опри Винфри Меган рекла да ништа није знала о краљевској породици.

1625586910_meganEpa.png
Фото: ЕПА
Oglas

Меган Маркл је лагала када је јавно рекла да "никада није истраживала принца Харија и краљевску породицу", тврди њена колегиница глумица серије "Real Housewives".

Прочитајте још: Откривено да је Меган Маркл писала Харијев говор, па принц "побегао" у САД из чудног разлога

Меган Маркл је била велики фан краљевске породице

Меган Маркл се сликала испред Бекингемске палате када је имала 15 година и свих ових година је била опседнута краљевском породицом!

Била је опседнута
- Била је опседнута краљевском породицом као тинејџерка и успела је да оде у Лондон - каже њена другарица из детињства.
Свуда је лепила слике Леди Ди, имитирала је стално!

Док је одрастала Меган Маркл је сањала да упозна принца и оде у Лондон. Док је била студенткиња на све стране је лепила фотографије принцезе Дијане и обожавала је филмове са принцезама и обичним девојкама које упознају принчеве.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Меган Маркл се као тинејџерка сликала испред Бекингемске палате!

- Нон стоп је причала о Дијани, имитирала је у облачењу, позирала је испред огледала - каже другарица.

На крају је стигла до Лондона и успела је да се слика испред Бекингемске палате. Меган седи на огради, а Бекингемска палата је у позадини. На слици Меган Маркл има 15 година, а са њом је и Нинаки Прајди.

Меган тврди да није ни "гуглала" принца Харија

Током бомбастичног интервјуа са Опром Винфри који је изазвао тектонски поремећај у односима краљевске породице и војводе и војвоткиње од Сасекса, Меган Маркл је тврдила да пре него што је упознал апринца Харија ништа није знала о краљевској породици. 

Састанак на слепо
Леилани је супруга упознала на "слепом састанку" гитаристу Билија Дафија групе "Cult".
Колегинице напале Меган да је добро знала ко је Хари!

Леилани Доудинг (41), глумица серије "Праве домаћице", тврди да не верује речима бивше колегинице, јер је незамисливо да постоји особа која није, бар, "гуглала" будућег супруга. Меган Маркл је, наиме, била децидирана да је њена љубав са Харијем права и бајковита, као и да је била начисто изненађена ко је он!

Прочитајте још: Отварање споменика принцези Дајани: Принц Хари стигао, а Кејт Мидлтон СКИНУТА са СПИСКА гостију!

- Апсолутно је немогуће да Меган Маркл није знала ко је њен будући супруг - каже Леилани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Ratley (@ratleyland)

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas