· · Коментари: 0
ГЛУМА

ЛАГАЊЕМ ДО УЛОГЕ: Ових 5 глумаца су лагали да би се докопали жељене улоге

Лагање у ЦВ-ју је прилично уобичајено у данашњем свету, и поред чињенице да је данас лакше него икад проверити наведене информације кандидата за посао везане за његово образовање и радно искуство.

1600246220_pjimage.jpg
Фото: Депозит

Веровали или не, исто се дешава и у Холивуду, где глумци и глумице неретко износе неистине како би добили жељену улогу у филму или серији, и то не важи само за неафирмисане таленте, већ и велике звезде.

У наредним редовима ћемо вам открити којих 5 познатих глумаца и глумица нису презали од лагања како би се докопали жељене улоге.

Роберт Патинсон

Фото: Депозит

Пре него што је добио улогу у филму Хари Потер и Ватрени пехар (2005), Роберт Патинсон био је само још један талентовани глумац који покушава да се пробије у филмској индустрији. Он је признао да није увек био искрен када је ишао на аудиције за улоге. У неким случајевима се правио да је Американац, а не Енглез, а понекад је у свом ЦВ-ју наводио да је студирао на Краљевској академији драмских уметности у оквиру Оксфорда, што није била истина.

Мила Кунис

Фото: Депозит

Мила Кунис је добила улогу тинејџерке Џеки Буркхарт у ситкому Веселе седамдесете (1998-2006) када је имала свега 14 година. Продуценти ове популарне серије, међутим, били су убеђени да је она ускоро требало да напуни 18 година. Зашто су то мислили? Па, зато што им је Мила Кунис управо то рекла на аудицији за улогу.

Прочитајте још: Била је једна од најбољих домаћих глумица, а данас би прославила свој 59. рођендан (ФОТО)

Еди Редмејн

Оскаровац Еди Редмејн је рекао продуцентима филма Елизабета: Златно доба (2007) да уме да јаше коње како би добио улогу Ентонија Бебингтона у овом престижном остварењу. Када је дошло време за снимање филма, сви су открили да је млади глумац лагао, па је било потребно ангажовати дублера који ће јахати уместо њега. Продуценти филма Друга Боленова кћи (2008), у коме је Еди Редмејн играо наредне године, нису поновили исту грешку. Они су га, наиме, пре самог снимања филма послали у школу за јахање.

Прочитајте још: Није како се мислило?! Радник који се сукобио са Стругаром ИСПРИЧАО СВОЈУ ВЕРЗИЈУ ДО ДЕТАЉА (ФОТО)

Клои Грејс Морец

Млада америчка глумица је 2011. играла девојчицу Изабелу у филму Хуго. Ова улога је од ње захтевала да прича са британским нагласком, што је она и учинила на аудицији у Њујорку пред Мартином Скорсезеом, редитељем филма. Она, међутим, није само тако причала када је дошло време да глуми, већ све време. Много година касније је објаснила да је желела да се представи као британска глумица, а будући да је пет месеци живела у Лондону, то јој није било толико тешко. Све до самог краја њиховог сусрета, Скорсезе је био убеђен да је она Енглескиња. Тек када се Клои поздравила са њим, он је приметио њену превару, али га је све то лепо насмејало и ипак га није није спречило да је изабере за улогу у свом филму.

Прочитајте још: ДА ЛИ ЗАПАДЊАКЕ БОЛИ ЛОПТИЦА ИЛИ НОЛЕ? Хрватски историчар ПОДИГАО БУРУ после дисквалификације Ђоковића

Бен Харди

Бен Харди је по сваку цену желео да тумачи Роџера Тејлора, бубњара групе Квин, у филму Боемска рапсодија (2018). Када га је редитељ филма, Брајан Сингер, питао да ли зна да свира бубњеве, он је одговорио потврдно, иако је то била лаж. Сингер је тражио од њега да му пошаље видео у коме свира овај инструмент, како би могао да процени да ли је он прави избор за улогу Роџера Тејлора. Харди је кренуо да паничи када је то чуо, али се врло брзо смирио и бацио на посао. Купио је најјефтиније бубњеве, ангажовао локалног учитеља и две недеље свакодневно вежбао по 10 сати како би савладао песму групе Квин коју је Сингер изабрао за аудицију. Редитељ Боемске рапсодије није имао замерке на свирање младог Енглеза, и Харди је добио улогу у овом филму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.