· · Коментари: 0
маникир

Лак за нокте који КЕЈТ МИДЛТОН просто обожава: Класичан маникир никад не излази из моде (ФОТО)

Ретко ћемо војвоткињу Кејт Мидлтон видети са тамним ноктима.

1620222035_w_50466282.jpg
Фото: Епа

Кејт Мидлтон је добро позната по љубави према бледом маникиру и увек заобљеним ивицама.

Има неколико разлога за то. Кејт је изузетно заузета породичним обавезама, па ће јој овај једноставан маникир одузети мање времена, а и уклапа се уз све одевне комбинације.

Краљевске породице обично не носе тамне боје на ноктима.

Прочитајте још: Модни савет Викторије Бекам за пролеће: Бирајте овај модел фармерки и кошуље (ФОТО)

Кате Миддлетон обично не носи лак на ноктима тамне боје. Њен модни избор вероватно је везан и за правило краљице Елизабете која од 1989. године на ноктима носи бледо ружичасте нијансе, пише Тхе Лист.

Фото: Епа

- Краљевска породица има тенденцију да фаворизује прозирне, неутралне нијансе на крац́им ноктима у облику шкољке - рекла је Сара Гибсон за Харпер'с Базаар.

Овакви нокти увек ће изгледати класичано, безвремено и краљевски прикладно.

У краљевској породици није чврсто и правило да жене на ноктима не могу да носе лак тамније боје.

Прочитајте још: Британска краљевска породица изненађена истраживањем шта људи мисле о Кејт

- Не постоји стварни протокол о тамном лаку за нокте - рекао је краљевски дописник Омид Скоби у интервјуу за Харпер'с Базаар о тој теми. Истакао је да се једноставно ради о томе да буду прикладне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.