· · Коментари: 2
СТРАШНО

Нападнута чувена спикерка РТС-а! Има модрице и подливе свуда по телу - видела кад је издата НАРЕДБА

Позната водитељка у подливима и модрицама

1595230314_staka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Сузанин избор

Стака Новаковић Ђорђевић доживела је прави пакао, када је пре напао стафорд. Потпуно је у модрицима, има дисторзију зглоба, напрснуће, подливе, отоке, модрице и без штака не може да се креће:

Прочитајте још: Ћерка Џон Траволте се емотивном поруком ОПРОСТИЛА од мајке (ФОТО)

Принтсцреен YоуТубе/Зенскатв 

- Тај ужас ми се догодио пред Видовдан. Ћерка ми је довела руског хрта, који је опасан пас, али ми га васпитавамо да буде питом. Он је једна душа од животиње. Кобног дана сам га извела у шетњу. Спазила сам човека који је на повоцу држао свог стафорда. Гледао је у мене и домунђавао се с дечком који је био у његовом друштву. У једном тренутку скида поводац с пса, даје му команду и животиња трчи ка мени. Налеће на мене и падам на тротоар држећи и даље пса на повоцу. Почињу да се уједају, а ја сам у епицентру те борбе. Била сам вам себе од стреса и страха, а не могу да се померим са земље. Тај пас је мог толико изуједао да је мало фалило да му повреди око.

 Викала сам: "Дођи, завежи!" Није пас крив, него неодговорни газда, који је уживао гледајући све то - прича телевизијска легенда, која тврди да је узалудно дозивала помоћ.

- Викала сам колико год сам могла. Кад је газда видео шта је пас урадио мом псу и мени, хладнокрвно је дошао, завезао свог пса и наставио даље. Није му пало на памет да ми пружи руку, да се извини. Јасно ми је да је намерно пустио свог пса да нанесе повреде и мени и мом псу. Нисам могла да бежим. Као црв сам се врпољила између два пса. Тресла сам се од бола и страха.

Позната спикерка наводи да је читав случај пријавила полицији:

Прочитајте још: Да ли ће суђење открити МРАЧНУ ТАЈНУ Џонија Депа?

- Све је предато полицији, с комплетном лекарском документацијом. Везана сам за кревет, не могу да се крећем без штака и питање је кад ћу нормално да станем на ноге. Немам отпор према псу, већ само према власнику. Пси су у суштини добри и питоми, али тај пас је појурио зато што га је овај нахушкао. Поента је у нечовештву, суровости, агресији, није ни чудо што је пас такав. Знам ко је човек. Од њега сви зазиру кад га виде на улици са псом. То је тип човека који своје мишиће билдује путем агресивног пса. Гонићу га по свим космичким и људским правима. Мораће да сноси последице за мој бол. Не могу да одем до купатила, и даље сам беспомоћна. Носила сам десет дана претежак гипс. Нон-стоп третирам ту ногу. Морам да идем на физикалну терапију. То што ми се десило је за највећу казну - закључила је она.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.