Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Лековита моћ ЛАНЕНОГ семена: Невероватан РЕЦЕПТ препородиће вам кожу лица!

Невероватна лековита моћ ланеног семена ублажиће чак и боре на вашем лицу

1616152240_lan.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/О Свему и Свачему
Oglas

Тајна је у ланеном семену, које својим лековитим својствима доприноси побољшању вашег поткожног ткива, подмлађује масне ћелије и враћа онај младалачки изглед у пределу око образа, нарочито у сензитивним деловима коже око очију, где је кожа најтања и склона борању.

Ставите кашику ланеног семена у чинију и прелијте га трећином шоље кључале воде, мућкајте неколико минута и затим прекријте салветом и оставите да одстоји до вечери.

Исцедите мешавину те вечери. Користите геласту водену масу у којој је ланено семе оставило.

Нанесите овај раствор ланеног семена на очишћено лице и врат помоћу штапића за уши. Не морате бринути око избегавања предела очију, слободно раствор нанесите и тамо.
Када се маска осуши на вашем лицу, поново намажите. Ову процедуру поновите пет пута.

Ефекти маске од ланеног сјемена:

– Подиже црте лица, тонира и затеже кожу

– Умањује широке поре

– Хидрира кожу

– Служи и као пилинг за кожу

– Смањује вишак себума на масној кожи

– Помаже спречавању формирања акни и уклањању бубуљица са лица

– Успорава стварање бора и елиминише стварање танких линија на лицу јер има својства која интензивно успоравају старење

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas