· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Лепа БРЕНА направила спектакл у БУДВИ, а о њеном стајлингу дуго ће се причати... (ФОТО/ВИДЕО)

Славна певачица наступила је синоћ у једној од најпознатијих дискотека на црногорском приморју

1629017653_1fd8d79b8dc040f3ca94e4eb1ebad100b700d5bf.jpg
Фото: Ataimages

Највећа звезда некадашње Југославије и власница највећих хитова на српкој естради, певачица Лепа Брена наступила је синоћ у Будви, где је за неколико стотина посетилаца у најпознатијој дискотеци приредила прави спектакл о коме ће се дуго препричавати.

Прочитајте још: ЗБОГОМ ЛУКСУЗУ! Мирко Шијан и Бојана Родић напуштају Божиновску због ПОКЛОНА породице Родић? (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Осим репертоара који је био по мери свих окупљених, славна српска певачица потрудила се да понесе и стајлинг, који ће засигурно бити узор млађим колегиницама. Наиме, Лепа Брена понела је асиметричну светлуцаву хаљину са великим шлицем напред и дугим рукавима, које су красила наглашена рамена. 

 

Ипак, оно што је наишло на одушевљење модних стручњака, али и њених пратилаца на мрежама је њена фризура. За наступ у дискотеци у Будви Лепа Брена понела је необичну фризуру, налик на чирокану са савршено исфенираним и увијеним шишкама.

Слободно можемо констатовати да је ово најбоља фризура познатих личности које су током целог лета наступали на приморју и сплавовима широм наше земље...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.