· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

ЛЕПА БРЕНА усред ПОПЛАВЕ! Ево како се суочила са драматичном олујом у Мајамију (ФОТО)

Највећа музичка звезда на Балкану са својим супругом тренутно борави на Флориди.

1613577785_brena.png
Фото: InstagramScreenShot/lepabrenaa

Популарна музичка звезда, певачица Лепа Брена са својим супругом већ неко време борави у Мајамију, на Флориди у Сједињеним Америчким Државама.

Иако је претходних дана уживала у сунцу, плажи и океану, временске непогоде дошле су и до Мајамија. По свему судећи, ове временске неприлике барем на кратко поквариле су Бренино уживање у топлим данима.

Прочитајте још: Преминуо Лари Флинт - Издавач часописа "Хустлер"

Наиме, Лепа Брена нашла се у сред обилних падавина и поплаве на улицама Мајамија. Ситуацију која ју је затекла у Америци Брена је поделила са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Британско краљевство у страху: Принц Филип примљен у болницу


Фото: InstagramScreenShot/lepabrenaa

Флориду је протеклог дана захватило јако невреме у сред летњих температура, у којима је највећа балканска звезда уживала окружена пријатељима.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон сломљена: Краљица јој забранила да има четврто дете, а разлог је БАНАЛАН!


Фото: InstagramScreenShot/lepabrenaa

Прочитајте још: Јована Јеремић ухваћена са пиштољем (ВИДЕО)

Иначе, пре неколико дана Лепа Брена са супругом уживала је у вечери у једном српском ресторану у част прославе 25 година брака Драгана Бјелогрлића и његове супруге Маје. Фотографије са прославе поделила је на друштвеним мрежама, а оне су наишле на одобравање и честитке бројних познатих личности.

Прочитајте још: Џенифер Анистон и Риз Витерспун усред пандемије промениле фрузуре и добиле 4 милиона лајкова!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.